Microsoft, Windows 10 Spring Creators Güncellemesi hakkında bilgi verdi

Microsoft, merakla beklenen Windows 10 Spring Creators Güncellemesi hakkında bazı yeni bilgiler paylaştı. Gelecek güncellemenin Creators Update’e kıyasla çok daha kısa sürede tamamlanacağı da dile getirildi. Detaylar haberimizde.

Windows 10 kullanıcıları işletim sisteminin bir sonraki büyük güncellemesi olacak Spring Creators Güncellemesi için büyük bir heyecanla bekleyişte. Anniversary Update, Creators Update, Fall Creators Update’den sonra dördüncü büyük güncelleme olacak Spring Creators, Microsoft tarafından paylaşılan bilgilere göre önceki büyük güncellemelerden çok daha kısa bir sürede tamamlanacak.

Creators Update’in ortalama 82 dakika, Fall Creators Update’in ise ortalama olarak 51 dakika sürdüğünü belirten Microsoft sözcüleri, yeni güncellemenin en fazla 30 dakika içerisinde tamamlanacağını paylaştı.

Windows 10 Spring Creators Güncellemesi

İnternet hızı çok önemli

Güncellemenin çevrimiçi ve çevrimdışı olarak iki farklı safhaya sahip olduğu ve güncelleme hızının çevrimiçi safhaya göre büyük farklılık gösterebildiği belirtildi. Yani internet hızı daha yüksek olan kullanıcıların güncellemeyi 30 dakikadan çok daha kısa bir sürede yükleyebilmesi mümkün.