Microsoft son ucretsiz Windows 10 yukseltme teklifinin sonunu duyurdu

Microsoft son ücretsiz Windows 10 yükseltme teklifinin sonunu duyurdu

Ücretsiz olarak Windows 10 yükseltme programını bitiren ve bir yıldan fazla geçen bir süre boyunca Microsoft, son olarak ücretsiz yükseltme uzantısını kapatıyor.

Ücretsiz Windows 10 yükseltme programını daha önceden bitiren ve daha sonra yeniden son resmi ücretsiz yükseltme sunan Microsoft, şimdi ise resmi bir şekilde uzantıyı kapatmaya hazırlandığını duyurdu.

Ücretsiz Windows 10 yükseltmenizi kullanmak isterseniz kısa süre içerisinde işlem yapmanız gerekecek. Belirsiz bir internet sayfasına kimse duymadan geçiş yapan bir Microsoft, bu özelliğin ve hizmetin 31 Aralık 2017‘de sonlandırılacağını belirtti.

29 Temmuz 2016 yılında Microsoft resmi bir şekilde Windows’un daha önceki sürümünü çalıştıran kullanıcılara ücretsiz olarak Windows 10 yükseltmelerini sağlayan Get Windows 10 programını resmen kapatmış durumda.

Ayrıca marka zaman içerisinde farklı bir duyuru yapmaktan da kaçındı.

“Teklifi sona erdirmeden önce kamuya açıklama yapacağız” demişti. Fakat metin değiştirildi ve “Erişilebilirlik yükseltme teklifinin süresi 31 Aralık 2017’de sona eriyor.” olarak ifade edildi.

https://twitter.com/MSFTEnable/status/920283059567591424