Microsoft Office simdi tum Chromebooklar icin kullanilabilir

Microsoft Office şimdi tüm Chromebook’lar için kullanılabilir

Bugüne kadar, çalışma uygulamaları sadece belirli Chromebook’larda çalışıyordu. Şimdi ise tüm Chromebook’larda kullanılabilir.

Güzel çalışmalara imza atan Chromebook‘lar için yeni bir duyuru daha yapıldı. Chrome Unboxed’e göre Play Store‘u destekleyen Chromebook’larda Microsoft Office artık mevcut durumda. Bu bakımdan yazılımın Google dizüstü bilgisayarlarla bağlantısı git gide artış gösteriyor denilebilir. Bildiğiniz gibi Android uygulaması yaklaşık bir yıl önce Chrome OS‘ye gelmişti ve Microsoft’un Office Suite uygulamaları Computerworld dahil olarak ilk incelemeler arasında Pixelbook ve Asus Chromebook Flip gibi desteklenen cihazlara indirilmişti. Çoğu kişi ise Play Store’u destekleyen cihazların tümüne geleceğine olumsuz gözle bakarken sonunda geldi.

Office Suite seçen kullanıcılar ciddi bir şekilde yoluna devam etti. Fakat Office’in tüm Chromebook’lar için indirilebilir olması artık net. Tabii ki bu haber ilk olarak dizüstü bilgisayarları olup okulda ve işte kullananları sevindirecek gibi duruyor.