Microsoft Modern Keyboard

Microsoft Modern Keyboard Özellikleri ve Fiyatı

Donanım ürünlerine de önem vermeye başlayan Microsoft, yazılımlarından sonra bu alanda da ardı ardına attığı adımlarla öne çıkıyor. Son olarak teknoloji devi Microsoft Modern Keyboard serisini duyurdu. Bir klavyeden beklenenden fazla özelliği kullanıcılara sunan Microsoft Modern Keyboard nasıl detaylara sahip?

Surface tablet serisiyle beraber donanım alanında kendisini kanıtlamaya başlayan Microsoft, yeni tabletlerinden sonra yenilenmiş çevre birimlerini de tanıtmaya başladı. İlk olarak Microsoft Modern Keyboard hamlesi yapan teknoloji devi, yeni klavye özellikleriyle beraberse sektörde lider olmaya da aday olduğunu da göstermiş oldu. Microsoft Modern Keyboard serisinin fark yaratan özellikleri neler? Microsoft Modern Keyboard tüm teknolojileri ve fiyatına daha yakıdan bakalım.

Microsoft Modern Keyboard Özellikleri

Yeni klavye tamamen kablosuz olarak kullanılabiliyor. Tamamen kablosuz tasarımıyla dikkat çeken Microsoft Modern Keyboard, isteğe bağlı olarak kablolu olarak da kullanılmış durumda. Kablosuz kullanımı oldukça başarılı olan klavyenin tasarımı da dikkat çekmekte. Ergonomik tasarım kullanılan yeni seri klavyelerin alt kısmında stant bölümü de rahat bir kullanım sunmakta. Klavyenin tuş aralıkları da biraz daha arttırılırken bunun dışında tuş yapısında ise chicklet tuş kullanımı yapıldığı görülüyor. Genel kullanım odaklı bir klavye olan Microsoft Modern Keyboard modelinin detayları içerisinde ise en çok dikkat çekeni ise parmak izi sistemi.

https://youtu.be/YDpGtDzAw4I

Microsoft Modern Keyboard klavye üzerinde Windows tuşunun hemen altına gizlenmiş bir parmak izi sistemi sunuluyor. Windows Hello sistemine doğrudan entegre olan parmak izi sensörü sayesinde kullanıcıların Windows Hello kapsamında tüm hesaplarına da giriş yapabiliyorsunuz. Şifre ve giriş sistemi için büyük oranda kolaylık sağlayan parmak izi sisteminin dışında genel kullanımda da güvenlik epey bir üst seviyeye taşınıyor.

Tüm bu özellikleriyle beraber şu an için satışa da çıkan Microsoft Modern Keyboard serisinin 130 dolar fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim. Ülkemiz fiyatı ve satış tarihi konusunda ise henüz bir bilgi bulunmamakta.