Metro istasyonunda iPhone X Sakasi Yapildi

Metro istasyonunda iPhone X Şakası Yapıldı

Bir YouTube kanalı Apple’ın iPhone X satışlarının başladığını yer olarak bir metro istasyonunu gösterdi ve 50 insan kuyruğa girdi.

Bir Youtube kanalı metro istasyonunda iPhone X satışlarının başladığını söyleyerek 50’den fazla insanı kuyruğa dizdi. Şaşırtan olay ise girişte yer alan Apple çalışanlarının vatandaşların ilgisi çekmesiydi. Sonuç ise tam anlamıyla bir şakadan ibaret.

YouTube’ta Improve Everywhere isminde bir kanal, metro istasyonunu New York’taki Apple Store’a benzetti ve burada iPhone X satışını başlattı. Durum böyle olunca Apple hayranları kuyruğa girmeye başladı.

Şakadan Sonra Apple Paketi Hediye Edildi

Metro istasyonuna Apple amblemi yapıştırıldı ve Apple Store gibi görünmesi için ufak tefek bazı dokunuşlar daha yapan ekip, iPhone X satın alacak olan müşterilerin dikkatini çekmeyi başardı. Bu durumdan dolayı istasyonda tam 50 kişinin sıraya girdiği fark edildi.

Kuyrukta bekleyen kişiler daha sonra Apple Store sandıkları metro istasyonunun bir şaka olduğunu öğrendiler. Elbette durum kızışmalara neden olmadan kuyrukta bekleyen kişilere Apple paketi hediye edildi. Karşılığında ise sadece Apple’dan alışveriş yapmışçasına mutlu olmaları ve yukarı çıktıklarında bu sevinci diğer insanlara göstermeleri istendi.

https://youtu.be/uFJpq8S99bM