Mercedes AMG GT Coupe

Mercedes AMG GT Coupe Sızdırıldı [ 608 Beygir]

Mercedes’in en fazla merak edilen ve birkaç gün sonra Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılması beklenen Mercedes AMG GT Coupe modeli tanıtıma az bir süre kala internet ortamında sızdırıldı. Sızıntı sayesinde birkaç fotoğraf ve teknik detaylar belli oldu.

İsveç’in Cenevre’sinde beklenen Otomobil fuarında çok fazla otomobil tanıtılacak. Ancak bu otomobillerin arasında Mercedes AMG GT Coupe modeli en fazla merak edilen model oluyor. Çok az bir süre kala aracın teknik detayları ve birkaç görseli internet ortamında paylaşıldı.

Çok güzel bir tasarımla kullanıcı karşısına çıkması beklenen Mercedes AMG GT Coupe için ön kısımdaki yuvarlak ızgara çok şık duruyor. Motor kısmının üstünde yer alan kaput üzerindeki ince detaylar aracı çok daha canlı ve kalp hızını arttıran bir görüntü sunuyor.

Mercedes AMG GT Coupe

Yapılan sızıntı sonrasında Mercedes AMG GT Coupe’a ait görseller ve bazı teknik detaylar belli oldu. Çok güzel bir sportif görüntü sunan araçla beraber bu yıl BMW’nin M8 Gran Coupe modeli’de çıkacak.

Hibrit modeli çıkabilir!

Mercedes AMG GT Coupe modeli için şu anlık 608 beygir çift turbolu V8 4.0 litrelik motor yer alıyor. Ancak gelen bilgilere göre 2019 yılı içerisinde Mercedes AMG GT Coupe için Hibrit motor seçeneği gelebilir. Zaten böyle bir aracı Türkiye’de kullanmak için alıyorsanız ya paranız çok, yada benzinliğiniz vardır 🙂