Mercedes 2019da gelecek olan yeni Sprinter ic mekanini canlandiriyor 1

Mercedes, 2019’da gelecek olan yeni Sprinter iç mekanını canlandırıyor

Dünyanın en beğenilen minibüslerinden birisi artık büyük değişikliklerle geliyor.

Mercedes-Benz Sprinter, tüm dünyada kullanılan en popüler minibüs olarak biliniyor. Bu bakımdan yapılan her değişiklik tüm dünyadaki çalışanların ihtiyaçlarını karşılamalı ve yardımcı olmalı. Neyse ki  Mercedes-Benz Vans bunu düşünerek elinden geleni yapıyor.

Mercedes-Benz Vans, kısa süre sonra yeni nesil Sprinter’ı tanıtacak ve daha önce hiç görmediğiniz kamyonetin iç kısmında yer alan bir teaser ile geliyor. Son güncellemeler, gösterge panelinin üzerinde yer alıyor. Bilgi, eğlence ekranı gibi teknolojik gelişmeler, yeni bir direksiyon ile sürücünün tüm ihtiyaçları karşılanacak.

Mercedes 2019da gelecek olan yeni Sprinter iç mekanını canlandırıyor

Daha önceki teaser yeni Sprinter tasarımıyla güzel bir bakış açısı sağlıyor. Ön uç kısım diğer yeni Mercedes-Benz araçlarında sevdiğimiz estetikselliği sunuyor ve özellikle belirtmek gerekirse farların ve alt ızgaranın etrafından geçiyor.

Yeni Sprinter, dijital filo yönetim araçlarında Mercedes Pro Connect‘in özelliklerine ev sahipliği yapıyor. Şirketler, filo işlerini kolaylaştırmak adına bulut tabanlı hizmetten faydalanarak anlık takip edebilecekler.