OnePlus 6 1

Merak Edenler İçin! OnePlus 6’nın Geekbench Sonuçları Çıktı

Tanıtılmasına sayılı günler kalan OnePlus 6 ile ilgili sızıntıların arkası kesilmiyor. OnePlus 6’nın Geekbench sonuçları kendisine yakışır boyutta.

Yaklaşık 1 hafta sonra tanıtılacak olan OnePlus 6’nın Geekbench skorları sızdırıldı. Daha önce şirketin CEO’sunun paylaştığı arka tasarımının ardından sonuçlarında ortaya çıkması gündem yarattı.

Geekbench sonuçlarına göre, daha önce ortaya çıkan teknik özelliklerini doğrular nitelikte olduğunu söylemek gerek. Sonuçlara göre Snapdragon 845 yonga seti, 8 GB RAM, donanımlarının yer aldığı OnePlus 6; tekli çekirdek testinden 2402, çoklu çekirdek testinden ise 8931 puan almış durumda.

oneplus6 sonuç

Öyle görülüyor ki OnePlus 6, bu yılın en iddialı akıllı telefonlarından biri olacak. Geekbench verilerinde yer aldığı gibi Android 8.1 Oreo ile gelmesi kesin olan cihaz, 256 GB’a kadar varyantlı seçeneklerinin de olacağını söyleyebiliriz.

Kameralar da ise 20MP ve 16 MP‘lik çift arka kamerayla gelecek olan OnePlus 6’nın ön tarafında ise 16 MP’lik bir kamera yer alacak. Cam ve alüminyum malzemeler ile hazırlanan telefon; standart renklerin yanında mor renk seçeneğine de sahip olacak.

Fiyat bilgisi ile ilgili net bir bilgi maalesef bulunmuyor ancak bunu öğrenmek içinde bir hafta kadar beklememiz gerekecek.