Juan Luis Lagunas Rosales

Meksika’lı Uyuşturucu Karteline Hakaret Eden Youtuber Öldürüldü!

Meksikalı YouTuber Juan Luis Lagunas Rosales internette yayımladığı bir video da Meksika’nın en tehlikeli uyuşturucu kartellerinden bir tanesi olan El Mencho’ya hakaret ettikten kısa bir süre sonra öldürüldü.

Henüz 17 yaşında olan ve kısa bir sürede Youtube’da yayımladığı videolarla ünlü olan genç Youtuber yayımladığı bir videoda Meksika’nın en azılı kartellerinden bir tanesi olan El Mencho’ya hakarette bulundu. Ailesi tarafından terk edilen bir çocuk olan Rosales YouTube’da içki videoları yayımlayarak ün kazandı. 17 yaşındaki genç Youtuber’ın Facebook’ta 1 milyon Instagram’da ise 300 bin civarında bir takipçisi bulunuyordu.

17 Yaşında Zengin Oldu!

Yayımladığı videolarda sürekli sarhoş olan ve sürekli hakaret içerikli paylaşımlarda bulunan YouTuber’a birçok kişi tepki de bulunuyordu. İnternet ortamında yayımladığı bu videolar sayesinde henüz 18 yaşına ulaşmadan zengin olan Rosales, sosyal medyada sürekli lüks yaşamıyla ilgili paylaşımlarda bulunuyordu.

Geçtiğimiz haftalarda YouTube’da yayımladığı bir videosunda uyuşturucu karteli EL Mencho’ya hakaret eden Rosales, bu videoyu yayımlamasının üzerinden kısa bir süre sonra ölü bulundu. Medya ve birçok insan cinayetin El Mencho tarafından gerçekleştirildiğini iddia etse de savcılık olayın hala araştırıldığını belirtti.