Meizu Pro 7nin arka tarafinda kucuk bir selfie ekrani var

Meizu Pro 7’nin arka tarafında küçük bir selfie ekranı var

Cihazların Temmuz ayının başında önizlenmesinden sonra Meizu, bir sonraki amiral gemisi Android cihazlarını, Pro 7 ve Pro 7 Plus’ı resmen ilan etti. Ancak özelliklerin niteliğine dalmadan önce, cihazın arkasındaki ikinci bir AMOLED ekranı olan Pro 7 hattındaki en özgün özellik hakkında konuşmamız gerekiyor.

Meizu, bildirimler, hava durumu, zaman, müzik ve daha fazlası gibi şeyleri görüntülemek için kullanılan ikinci ekranı gösterdi. Aynı zamanda, telefonların arka yüzü kameralarıyla kendine geçme için bir ekran görevi görür. Pro 7’yi, ikinci ekranın aslında gerçek bir hayatta, serin bir hile olarak görüp görmediğini görmek için bizzat denemek zorunda kalacağız, ancak şimdiye kadar gördüklerimize göre uygulama oldukça kaygan görünüyor.
Meizu Pro 7nin arka tarafında küçük bir selfie ekranı var1

İkinci ekranın ötesine geçen iki telefon, iyi donanıma sahip görünüyor. İlk olarak, 1080p Süper AMOLED ekran, 4GB RAM, 64GB depolama alanı sunan daha küçük 5.2-inç Pro 7, bir Helio P25 işlemciyi çalıştırıyor. Pro 7, 5.7 inç QHD ekrana, 6GB RAM’e, Helio P30 işlemcisine ve 64GB veya 128GB depolama alanına kadar bu özellikleri hemen hemen tümüyle artırıyor. Pro 7’de 3000mAh pil bulunurken, Pro 7 Plus biraz daha büyük bir 3500mAh pil sunuyor. Her iki telefon da daha hızlı şarj için Meizu’nun mCharge teknolojisini destekliyor. Her iki telefon da 12 megapiksellik iki sensörlü bir çift kamera kurulumunun yanı sıra 16 megapiksel ön kameraya sahip bir kamera ile fotografın yanında.

Pro 7 Plus yaklaşık 530 $ karşılığında çalışırken Meizu Pro 7’nin fiyatı yaklaşık 430 $ olacak. Her iki telefon da 5 Ağustos’ta anakaradaki Çin’de satışa çıkacak ancak diğer ülkeler için serbest bırakma bilgileri henüz açıklanmadı.