Meizu Pro 7 4

Meizu Pro 7 için Yepyeni Görseller Yayınlandı

Akıllı telefonlar içerisinde en farklı modellerden biri olması beklenen Meizu Pro 7 akıllı telefonlarının, her geçen gün yeni bir detayı daha konuşuluyor. Meizu Pro 7 telefonlarının en farklı yönü olarak gösterilen arka kapakta ikinci ekran iddiasını doğrulayan yeni görseller yayınlandı. İşte Meizu Pro 7 detayları.

Meizu Pro 7, amiral gemisi akıllı telefon sınıflarından biri olacak. Üstün özellikleriyle gelmesi beklenen yeni seri akıllı telefonların, bunun dışında bambaşka özellikleri de bulunacak. Eğer şimdiye kadar yayınlanan iddialar doğruysa, yeni seri akıllı telefonların arka kapağında ikinci bir ekran daha bulunacak.

Çok nadir olarak kullanılan bir teknoloji şeklinde dile getirilen arka kapakta ikinci ekran teknolojisi Meizu Pro 7 serisinin bir anda öne çıkmasını sağlayacak. Marka henüz resmi tanıtımı yapmamış olsa da yeni seri akıllı telefonların sürekli olarak iddialarını doğrulayan özellikleri de ortaya çıkıyor. Son olarak Pro 7 serisi için yeni bir prototip görsel serisi yayınlandı. Peki görseller nasıl özellikleri işaret ediyor?

Meizu Pro 7 Görsellerinde Yer Alan Detaylar

Yeni seri akıllı telefonların prototip görselleri olarak adlandırılan görsellere baktığımızda serinin, tabletlerde kullanılan E-ınk ekrana sahip olacağı görülüyor. Ön kısımda standart OLED ekran kullanımı yapılacakken arka kısımda ise E-ınk ekran teknolojisine sahip ikinci bir ekran bölümü bulunacak. Bu ikinci ekran ise arka kapağı tamamen kaplamayacak.

Meizu Pro 7

Bunun yerine kullanılacağı iddia edilen çift arka kameranın altında kameralardan başlayan ikinci bir ekran olacağı konuşuluyor. Kısıtlı bir ekran bölümü olacağı düşünülen yeni seri akıllı telefonların, bu ekranda nasıl bir kullanım sunulacağı ise merak konusu. Prototip görsellerinde de net bir şekilde görülen Meizu Pro 7 ikinci ekranının tanıtımından sonra çok daha uzun süre gündemde kalacağına da kesin gözüyle bakılıyor.

Bunun dışında sistemsel olarak değerlendirdiğimiz zaman ise Snapdragon 835 serisi işlemciler ve 6 GB RAM bellek kullanımı gibi iddialarda gündeme gelmeye başladı. Yeni seri akıllı telefonların ne zaman tanıtılacağı ve tanıtımla beraber nasıl özelliklerin ortaya çıkacağı ise merakla bekleniyor. Bakalım Pro 7 beklendiği gibi üst sınıf bir model mi olacak?