Meizu Pro 7

Meizu Pro 7 için En Net Görseller Geldi

Çift ekranlı akıllı telefon modeli olarak kendisini gösteren yeni seri Meizu Pro 7 akıllı telefonları, hem kendi sınıfının hem de genel olarak akıllı telefon dünyasının en ilgi çeken modellerinden biri olmaya başladı. Sürekli yeni haberleri gelmeye devam eden akıllı telefonların son olarak ise çalışır halde görüntüleri yayınlandı. İşte detaylar.

Çift ekranlı akıllı telefon modellerine yeni üyeler katılmaya devam ediyor. Çok sık görmediğimiz akıllı telefon modellerinden olsa da yavaş yavaş çift ekranlı akıllı telefonları da görmeye başladık. Bu noktada son olarak Meizu Pro 7 serisinin satışa çıkacağı biliniyor.

Meizu Pro 7

Hem çift ekranlı bir model olması hem de markanın amiral gemisi modeli olması sebebiyle bir hayli önem verilen Meizu Pro 7 akıllı telefonlarının sistemsel özellikleri yavaş yavaş açıklanırken bir yandan da telefonların tasarımlarını işaret eden yeni görseller yayınlanmaya devam ediyor. Bu noktada son olarak yeni seri akıllı telefonların çalışır halde görüntüleri paylaşıldı. Şimdiye kadar gelen tüm Meizu Pro 7 iddialarını doğrulayan görüntülerle beraber yeni modelin çift ekranı da netlik kazanmış oldu.

Meizu Pro 7

Meizu Pro 7 Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Tabi ki yeni modelin en çok dikkat çeken özelliği çift ekran sistemiyle gelecek olması. Hem arka kısımda hem de ön kısımda ekranla beraber gelecek olan akıllı telefonların, sistem özellikleri ise şöyle;

  • MediaTek Helio X30 işlemci
  • 4/6 GB RAM bellek miktarı
  • 2 inç ekran
  • Full HD çözünürlük
  • 12 MP çift arka kamera, 16 MP ön kamera

Tüm bu özelliklerle beraber geleceği konuşulan Meizu Pro 7 akıllı telefonların canlı görüntüleri de özelliklerini bir nevi doğrulamış durumda.