meizu note 9

Meizu Note 9’un Özellikleri Ortaya Çıktı

48 MP kameraya sahip olacak olan Meizu Note 9 cihazına dair çıkan yeni bilgiler elimize ulaşmıştır. Meizu Note 9 gücünü Snapdragon 675 işletim sisteminden alacaktır.
meizu note 9
Meizu, 2019 yılında piyasaya sunulacak ilk marka olan telefon olacağına dair söylentiler vardır. Meizu CEO’su olan Jack Wong, şirketin web sitesinde telefona dair birçok önemli bilgi yer alıyor. Sitede ek olarak cihazın görüntüleri de yerini almış oldu.
Sitede bulunan görüntülere göre Note 9 çentikli ekrana sahip olduğunu görüyoruz.
Bu durum sayesinde firmanın yapmış olduğu ilk çentikli ekran olan telefonu Note 9  olduğunu öğreniyoruz. Meizu’nun en son Flyme kullanıcı arayüzüne sahip olacak olan cihaz aynı zamanda Android 9 Pie cihazda yüklü olarak karşımıza çıkacak.
meizu note 9 1
Note 9’un arka kısmında olan özellikleri hakkında henüz bilgi yok ancak arka kısmında parmak izi okuyucusunun olmayacağına dair bilgiler de vardır. Parmak izi okuyucu özelliği yüksek bir ihtimalle telefonun yan kısmında yerini alacaktır.
Yakın bir tarihte model numarası M932Q olan cihaz, Çin’in 3C veri tabanında belli olmuştur. Cihazın bataryasının da 4000 mAh bataryaya sahip olması beklentiler arasında. Firmanın  Note 9’u 5 Şubat’ta olacak olan etkinlikte cihazın duyurusunun yapılması bekleniyor.