Instagram Hesap 1

Markalar İçin Instagram’da Pazarlama İpuçları

Instagram hesabınızın tüm alanlarında evrensel bir görsel dil geliştirmek ve etkileyici bir yayın oluşturmak dışında, Instagram’da çevrimiçi varlığınızı artırmak için atabileceğiniz 3 basit adım vardır. İşte bu adımlar;

Instagram Hesap

Biyoyu Optimize Et

En baştan başlayalım. Biyo- nunuz, kim olduklarını ve ne sunduğunuzu hızlı bir şekilde özetleyerek, insanları hesabınıza daha fazla yönlendiren şeylerin kilit bir parçasıdır. Biyo- nizin yeteneklerinizi sergilemeniz gereken yerlerden biri olmasının nedeni budur, sunduğu 150 karakterden en iyi şekilde yararlanın. Kullanıcı adınızı eklemekten başka, siz veya işletmeniz ve ilgili bazı etiketler hakkında bilgilendirici ve akılda kalıcı bir açıklama ekleyin. Bağlantı eklemeyi unutmayın.

Instagram’ın Algoritmasını En İyi Arkadaşın Yap

Instagram’ın algoritması hakkında bildiğimiz bir şey, yüksek katılım oranına sahip olan gönderilerin ilk önce takipçilerin yayınlarında görünmesi. Bu yüksek oranlara ulaşmanın birkaç yolu var. Burada yazılan hemen hemen her şeyi yapmaktan başka, aynı zamanda insanlar yazılarına ne kadar uzun bakarlarsa, Instagram da o kadar başarılı ve kaliteli Instagram olur. Her şey yolunda, ama takipçilerinizin yazılarınızı daha uzun süre nasıl kullanabilmesini sağlıyorsunuz? İlk olarak, birkaç satır uzunluğundaki büyüleyici başlıkları yazıp paragrafları daha sindirilebilir hale getirmek için noktalarla ayırın. Bununla birlikte, yalnızca yazma uğruna yazmadığınızdan emin olun – gerçekten söyleyecek önemli ya da ilginç bir şeyin olduğundan emin olun. Bunun dışında, kullanıcıları görüntülere göz atmaya davet eden videoları ve atlıkarınca yayınlarını ekleyin. Instagram’ın göz önünde bulundurduğu gibi gözüken bir başka husus, fotoğrafların kendi kalitesi ve görsel uyumudur.

Sosyal Ol

Ne de olsa sosyal ağlardan bahsettiğimizi görünce bu açıkça görülebilir. Ancak topluluğunuzla etkileşimin gücünü hafife almayın. Bu, yorumlara yanıt vermeyi, beğendiğiniz diğer profilleri ziyaret etmeyi ve sizi izleyen veya sizinle aynı hashtagleri kullanan kişilerle sohbet etmeyi içerir. Ve sohbet dediğimiz zaman, sadece emoji göndermek demek değil. İletişimi teşvik edecek dürüst, özgün cevaplar gönderin. Ve bot kullanmayın.