markafoni 1

MarkaFoni 30 Haziran 2017’de Kapanıyor

Her geçen gün biraz daha geride kaldığını hissettiren e-ticaret sitesi Markafoni, 30 Haziran günü tüm hizmetlerini bitiriyor.

Markafoni‘nin resmi web sitesinde yer alan resmi açıklamalarda bir zamanlar popüler e-ticaret sitesi olurken 30 Haziran 2017‘den itibaren bütün hizmetlerini sonlandıracağı görüldü. Çok daha önceden gelen söylentiler zaten firmanın birçok kişiyi işten çıkarma işlemleri başlattığı ve bu bakımdan işlerin iyi gitmediği zaten anlaşılmıştı. İlk akıllarda yer alan küçülmeleri olurken, site üzerinde yapılan resmi açıklamayla birlikte artık işlerin ciddi şekilde kötü bir sonla biteceğini işaret ediyor.

Markafoni Resmi Web Sitesinde Yer Alan Açıklama:

markafoni mesaj

Şuan için verilen karar hakkında sebebiyetin ne olduğu veya neden kaynaklandığı hakkında resmi bir açıklama yer almazken, diğer e-ticaret sitelerinin bir aracıya gerek duymadan kendi platformlarını güçlendirerek alıcı ile satıcı arasında hiçbir kişinin olmamasından yola çıkarak Markafoni’nin daha fazla geride kalmasına neden olmuş olabilir. Aslında birçok gizli bilginin açıklanmayacağı üstü kapalı bilgilerin geleceği bilinse bile, Markafoni uzun zamandır bir düşüşü seyrediyordu.