Facebook Skalncak Mark Zuckerberg 1 1

Mark Zuckerberg, İfade Esnasında Kullandığı ‘Koltuk Desteği’ İle Neyi Hedefliyor?

Dünyanın takip ettiği Cambridge Analytica skandalı ile ilgili  Mark Zuckerberg’in kendi isteği ile ifade vermesi, ifade verdiği esnada giydiği takım elbisesi, oturduğunda masaya göre koltuğun yüksekliği gibi her şey bir anlam ifade ediyor.

Dünya’nın gündemine taşınan büyük olaylardaki her bir ayrıntı, bir şeylerin ifade edilmesini içerir.

Mark Zuckerberg’in sahip olduğu güç, azımsanacak kadar az olmadığının hepimiz farkındayız. Zuckerberg’in elinde bulundurduğu güç ile neler yapabileceğini de Trump’ın seçim kampanyasından sonra ortaya çıkan “Facebook olmasaydı kazanamazdık” sözleri her şeyi anlatır nitelikte..

Facebook Skalncak Mark Zuckerberg

Dolayısı ile Zuckerberg’in her yaptığı da önemli bir hal alıyor. Belki ABD başkan adayı dahi olabilecek bir isimden bahsediyoruz. Bu yüzden Zuckerberg, bir süre daha bazı konularda alttan almaya ve her açıdan güçlü görünmeli ve yanılttığı kişilerin gönlünü tekrar kazanmak zorunda olduğu bir gerçek.

Mark Zuckerberg, dünkü ifadesinde üzerinde oturduğu koltuğun desteği de güçlü görünmek, sözlerinin dikkat çekmesi, ciddiye alınması için kullanılan bir gereç olduğu düşünülüyor.

Büyük kitlelerin takip ettiği olaylarda, herşeyin en ince detayına kadar incelendiği ve oluşabilecek her türlü durum konusunda nasıl hareket edileceği konusunda çeşitli iletişimcilerden destek alınarak hazırlandığını da hatırlatalım.