mandalinaci Veysel

Mandalinacı Veysel Sosyal Medyayı Salladı!

Veysel Mutlu son dönemlerde sosyal medya en fazla konuşulan isimlerden biri haline geldi.

Veysel Mutlu videosunun ortaya çıkması ile beraber bir anda sosyal medya fenomeni haline geldi. Veysel Mutlu ile ilgili diğer merak edilen detaylar ise şu şekilde.

Geçimini pazarcılık ile sağlayan Veysel, Bursa’da yaşıyor. Veysel’in sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu videonun Murat Boz tarafından fark edilmesi ile mandalinacı Veysel bir fenomen haline geldi.

Beyaz Show‘a da katılan Veysel, 10 yıldır pazarcılık yapıyor ve pazarda söylediği şarkıları da sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Veysel‘in fark edilmesini sağlayan söylediği ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısını stüdyoda seslendirmesi ile de beğeni kazanan Mandalinacı Veysel‘in sosyal medya dan paylaştığı videolar 2 milyondan fazla izleniyor. 135 bin takipçisi bulunan, ‘Çılgın Mandalinacı‘ Veysel Mutlu basamakları her geçen gün adım adım çıkarak adını duyurmaya devam ediyor.

Veysel Mutlu’nun Videoları Ne Kadar İzleniyor?

Veysel‘in Instagram hesabı üzerinden paylaştığı ‘Vay Delikanlı Gönlüm‘ şarkısı ise 2 haftada 500 bin izleyiciye ulaştı. ünlü isimlerinden de beğenisini kazanan

Veysel‘in videosuna Murat Boz ”Yetenek her yerde yetenek…Bu zamanda mandalina bulmak zor, ilgilenicem bu kardeşimizle :)” yorumunda bulundu.