lotus Car 1

Lotus Car Artık Türkiye’de

Otomobil konusunda efsane markalardan biri olan Lotus Cars, CaddeBostan da gerçekleştirdiği açılış ile artık Türkiye’de ki otomobil severlerin bu markayı deneyimleyebilme fırsatını da getirmiş oldu.

Royal Motors‘un yeni markasi Lotus Cars Türkiye, Ortadoğu ortaklığı ve Lotus Cars’ın bölgedeki distribütörlüğü ile gerçekleşen açılış töreninde konuşan Royal Motors’un Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Aysal şunları söyledi ; ‘’Dünyaca bilinen marka Lotus’u bu pazarda temsil etmekten heyecan ve gurur duyuyoruz. Otomotiv endüstrisinde donanımlı bilgi birikimi ve tecrübemiz ile kendimizi kabul edilir müşteri memnuniyetine adadık. Bu yeni showroom Lotus’un Türkiye’ye dönüşünü göstererek Royal Motors’un ürünlerini teşhir ederek müşterilerimize en iyi kalitede destek verir. Hepimiz uzun vadeli ortaklık ve başarıdan umutluyuz.’’açıklamasında bulundu.

Dünyanın prestijli ve saygı değer spor arabalarını üreten firmalardan biri olan lotus; el yapımı olan ve Norfolk’daki meşhur Hethel fabrikasında üretilen otomobillerinde karşılaştırmalı Evora 400, ikonik Elise, sayılır Exige hypercar uysallaştıran 3- Eleven – canlılık veren sürücülük tecrübesi sağlamakta.