LOLNexus 1

LoLNexus Nedir? Nasıl Kullanılır?

Bir web sitesi olan LoLNexus sitesi, League of Legends’ta yer alan maçlar özelinde  bilgi alınan bir uygulama olduğunu söyleyebiliriz.


Oyun severler tarafından tercih edilen ve bunu da ulaşmış olduğu milyonlarca kullanıcı ile kanıtlayan League of Legends için birden çok yan uygulamalar bulunuyor. Bu uygulamalar sayesinde oyun ve kullanıcılara ait bilgiler alınabiliyor.

Lolnexus

LoLNexus da bu kapsamda League of Legendsiçin en çok kullanılan uygulamalar arasında bulunuyor. Buradan erişebileceğiniz site sayesinde maç sırasında oyuncuların klasman bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Oyuncuların sayfaları, kabiliyet ağaçları gibi detaylı bilgileri görüntüleyebilecekleri site sayesinde oyuncular hakkında öğrenilmek istenen bilgilerin oyun oynama zorunluluğu olmadan öğrenilmesi mümkün.

LoLNexus uygulamasına giriş yapan kişiler mevcut oyunları takip edebileceği gibi arama bölümünden o esnada oyun oynayan oyuncu araması yaparak bilgi alabilirler. Bu hizmet ücretsiz olduğundan sadece online oyunda yapılan maçlardaki kullanıcıların bilgileri alınabilmekte. Bundan dolayı oyunda olmayan kişiler için oyuncu bilgisinin alınamamakta.

LolNexus 1

Ancak ne yazık ki bu hizmet 1 Ağustos tarihinden itibaren son bulacak. Bu yüzden merak ettiğiniz bir oyuncu varsa hızlıca hareket etmenizi öneririz.