Logitech kablosuz oyun faresi klavye ve dev pedi duyurdu 1

Logitech, kablosuz oyun faresi, klavye ve dev pedi duyurdu

Logitech, kısa süre önce popüler olan oyun fareleri ve klavyelerinde yeni bir duyuru yaptı.

G603, güç tasarrufu adına tasarlanan Hero adında yeni bir optik algılayıcıyla beraber gecikme süresinini bir milisaniyeye kadar indirmeyi başaran ayrıca Logitech’in tescilli Lightspeed teknolojisini kullanan çok kullanışlı ve pratik bir kablosuz fare olarak geliyor.

G603, bu ay çıkarken 69.99 dolar etiket fiyatıyla  kullanıcının karşısına çıkacak. Ayrıca Lightspeed’in yanı sıra çok daha gelişen G703 ve G903 gibi lüks farelerden daha ucuza geliyor.

Ayrıca G613, Lightspeed ile donatılmış bir mekanik klavye olarak geliyordu. Logitech iki adet AA pilinin 18 ay kullanım ömrü olduğunu iddia ediyor. Klavyeye daha dikkatli baktığımızda alte tane programlanabilir tuşa sahip olduğu görülüyor. Logitech’in kendi Romer-M mekanik anahtarı üzerinde yer alıyor ve 149.99 dolar ile satışa çıkacak.

Logitech kablosuz oyun faresi klavye ve dev pedi duyurdu1

Son olarak bahsedecek olursak eğer, G840 Extra-Large Mouse Pad’i duyurdu. Tam olarak bir masanın büyüklüğüyle eş değer olan bir fare örtüsü olarak karşımıza geliyor. Logitech, bu üç ürünle beraber son nesil kablosuz masaüstü seti olduğunu düşündürüyor. Yinede biraz bekletilecek gibi duruyoruz.

Haberde paylaştığımız görselde gördüğünüz gibi masaüstü bilgisayarlar için çok güzel bir tasarım sunan bu seti almak oldukça mantıklı. Fakat tek parça halinde dış ürün almak yerine tam takır set almak en doğrusu olacaktır. Çünkü tasarım bir bedende değilde bir bütünde kendini gösterir.