LG X500 1 1

LG X500 Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Akıllı telefonlar içerisinde en yüksek kapasiteli pillerden birine sahip olacağı bilinen yeni seri akıllı telefonlar LG X500 serisi tanıtıldı. LG X500 akıllı telefonların tüm özellikleri ve detayları haberimizde.

LG amiral gemisi serileri bir yana dursun, bunun dışında orta segment akıllı telefonlar ve giriş seviyesi akıllı telefonlarında da kendisini göstermeye başladı. Özellikle son dönemde yayınlanan yeni telefon serileriyle beraber markanın bir hayli beğeni toplamayı da başardığını söylemek gerekiyor.

Bu noktada yeni seri akıllı telefonlarında bir yenisini daha ekleyen markanın son olarak LG X500 akıllı telefonlarını tanıttığını gördük. Markanın bu kez yeni seri akıllı telefonlarının teknik özelliklerinden sonra telefonların bataryaları da bir hayli beğeni toplayacak cinsten. Özellikle batarya konusunda daha başarılı çözümler isteyen kullanıcılara hitap edecek olan akıllı telefonlar LG X500 serisinin özelliklerine bakalım.

LG X500 Tasarımı Nasıl?

Kısaca yeni tanıtılan telefonların tasarımlarına bakacak olursak yeni seri LG X500 akıllı telefonlarının dairesel tek arka kamera ve dokulandırılmış olan arka kapak dikkat çekiyor. Bunun dışında ön kısımda ise akıllı telefonların hiçbir fiziksel tuş bulunmadığını da belirtelim. Bataryaların bu kadar yüksek kapasiteli olmasıyla beraber telefonların biraz daha kalın bir seri olduğunu da söyleyebiliriz. Bunun dışında telefonların siyah ve gold gibi farklı renk seçenekleri olacağı da belirtildi.

LG X500

LG X500 Teknik Özellikler

LG X500 akıllı telefonlarının teknik özellikler kısmında çok yüksek özellikler göremiyoruz. Telefonların sadece ikinci bir telefon olarak değerlendirilebileceği düşüncesi var. Tabi bu durum tercihlere göre değişiklik gösterebilir. Özellikle pil konusunda başarılı bir seri olduğu bilinen yeni seri akıllı telefonların 4.500 mAh kapasiteli pillerinin hızlı şarj desteği olduğunu da belirtelim.

Sadece 1 saat gibi bir sürede yarı yarıya şarj olabilen bataryalar telefonun en sevilen özelliği. Bunun dışında telefonların 5.5 inç ekran ile geldiği ve HD çözünürlük değeri sunduğunu da belirtelim. Mediatek MT7650 serisi işlemcilere de yer veren akıllı telefonların 2 GB RAM ve 13 MP kameraları da giriş seviyesi akıllı telefonlardan olduğunu gösteriyor. Tüm bu özellikleriyle beraber LG X500 serisinin satış fiyatının 285 dolar olduğunu ekleyelim.