LG-Watch-R-ve-Watch-Urbane-1
LG-Watch-R-ve-Watch-Urbane-1

LG Watch R ve Watch Urbane için Android Wear 2.0 geliyor

Akıllı saat sektöründe sürekli yeni modelleri görmeye başladık desek doğru konuşmuş oluruz. Art arda yayınlanan birçok akıllı saati piyasada görüyoruz. Genel anlamda akıllı cihazlarla birlikte aksesuar olarak kullanımda olan saatlerin bazı modelleri ciddi anlamda kullanıcılardan beğeni toplamış ve bu marka ise LG olarak biliniyordu. Hatta söylemek gerekirse LG Watch R ve Watch Urbane serisiyle birçok kez gündeme gelen markanın yeni bir haber daha geldi.

LG Watch R ve Watch Urbane için Güncelleme!

Paylaşılan habere göre akıllı saat üreticisilerin başında yer alan Lg’nin yeni model saatlerinin güncelleme alacağı duyuruldu. Yapılan duyuruyla güncelleme alacak saatlerin işletim sistemi de değişecek. Çok uzun zamandır meraklı gözlerle beklenen bu haber ile yeni güncellemeyle beraber işletim sistemlerinin değişeceği de artık netlik kazandı.

Yer alan habere göre her iki modelde de yakın zamanda Android Wear 2.0 güncelleme geliyor. Android Wear 2.0 güncellemesiyle birlikte saatlerin ne gibi özelliklere kavuşacağı ise şuan açıklanmış değil. Bu bakımdan iki model saat için konuşacak olursak işlevsel bir kullanım sunacağı düşünülüyor. LG Watch R ve Watch Urbane için paylaşılması beklenen güncellemeyle ilk göze çarpacak nokta ise daha sağlıklı bir şekilde kullanıcı verilerinin korunması olacak.

LG Watch R ve Watch Urbane 3

Bunun yanı sıra LTE desteği yer alan modelde yeni işletim sisteminin büyük oranda performans etkisi olacağı ve komutla kontrol gibi birçok ek özelliklere kavuşacağını düşünüyoruz. Performans bakımından ciddi iyileştirmelerin olmasıyla birlikte birçok sistemsel sorunlarında çözüleceği umut ediliyor.

Şuan yaşanan bağlantı kopma sıkıntısı yeni işletim sistemiyle tam anlamıyla ortadan kalkacak. Bu bakımdan LG Watch R ve Watch Urbane model saatlerde ki sıkıntılar artık olmayacak. Elbette bağlantı sırasındaki hızlarda da gelişmeler görmek mümkün.

LG Watch R ve Watch Urbane Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?

Almış olduğumuz bilgilere göre güncellemenin bu ay içerisinde geleceği anca Urbane için Mayıs sonu ile Haziran başında geleceği belirtildi.

LG Watch R ve Watch Urbane 1