LG V35 Çalışırken

LG V35 ThinQ Çalışırken Görüntülendi, İşte İlk Görsel!

LG’nin önümüzdeki ay içinde tanıtması beklenen yeni amiral gemisi LG V35 ThinQ çalışır durumda görüntülendi. V35 ThinQ Snapdragon 845 ve 6 GB RAM’e sahip olacağı  iddia ediliyor.


LG G7 ThinQ‘yu kullanıcılar ile buluşturmaya başlayan markanın önümüzdeki ay başka bir akıllı telefon çıkaracağı söyleniyor. Piyasaya sürülecek olan cihazın LG V35 ThinQ olacağı tahmin ediliyor. Ortaya çıkan yeni telefonun çalışır görüntüsü de ortaya çıkmış durumda.

LG V35 Çalışırken

V35 ThinQ’nun geçtiğimiz haftalarda tanıtımı yapılan G7’ye benzer özelliklerle geleceği düşünülüyor. Akıllı telefon 6 GB RAM ve 3.300 mAh pile sahip olabilir. Ayrıca 1440 × 2880 piksel çözünürlükte 6 inç boyutunda çerçevesiz bir ekranla geleceği iddia edilen cihazın Qualcomm Snapdragon 845 yonga setiyle güçlendirileceği söyleniyor. LG’nin tanıttığı tüm yeni yapay zeka özelliklerinin de telefona dahil edilmesi söz konusu.

LG V35 ThinQ Türkiye’de Satılacak Mı?

Henüz V35 hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Cihazın önümüzdeki ay satışa sunulacağı Güney Kore dışında farklı bir piyasaya da sürülüp sürülmeyeceği ise bilinmiyor.