LG V30

LG V30 için Yeni İç Aksam Görselleri

LG G6 sonrasında hazırlıklarını hızlandıran LG, şimdi ise yeni modeli olacak olan LG V30 üzerine odaklanmaya başladı. Teknoloji devi yeni seri akıllı telefonları üzerinde nasıl bir çalışma yapıyor? Şu an için bilmiyoruz fakat LG V30 hakkında paylaşılan görsellerde bu konuda yeni bilgiler sunuyor. Şimdi ise bu görsellere iç aksam görselleri de eklendi. İşte detaylar.

LG, son amiral gemisi modelinde beklenmedik bir hataya imza attı. Diğer tüm markalar amiral gemisi işlemci modelleri kullanırken, LG G6 serisinde bir nesil önceki işlemcilere yer verildi. Zaten markada gelen yorumlarda doğrudan bu durum etkisini gördü. Hem satış rakamlarında beklenen düşük kalmasına hem de geri planda kalmasına neden olan bu tercih sonrasında LG, bu kez daha sağlam yola çıkmak istemiş olacak ki LG V30 üzerinde beklenen değişiklikleri bir bir yapmaya başladığı ortaya çıktı. İlk olarak yeni seri akıllı telefonların kesinlikle Snapdragon 835 işlemciyi tercih edeceği konuşuluyordu. Şimdi ise teknoloji devinin telefonlarında nasıl bir iç aksam kullanacağı ortaya çıktı.

LG V30 Nasıl Bir Model Olacak?

LG V30 serisinin iç çerçevesine ait olduğu iddia edilen görsellerle beraber yeni birkaç detay öğrenimi de yapıldı. Özellikle telefonların üzerinde yer alacak piller konusunda bazı bilgiler elde edildi. Elde edilen bilgilere göre telefonların üzerinde yer alan piller dahili yani sabit piller olacak. Görsellere göre çıkarılabilir pillerle gelmeyecek olan LG V30 serisinde böyle bir tercihin yapılmasının bazı nedenleri de var. İlk neden kablosuz şarj desteği. İddialara göre yeni modelde kablosuz şarj desteği bulunacak ve bu nedenle özel bir dahili pil sistemine yer verilmiş durumda.

LG V30

LG V30

LG V30 için paylaşıldığı iddia edilen iç çerçeve görselleri ne kadar gerçek bilinmez ama sadece bu iddialar bile markanın yeni seride daha iyi bir teknoloji sunacağını göstermekte. Sadece V30 modelinde değil bunun dışında LG G7 serisinde de teknoloji devinin bazı sürprizleri olacağı da konuşuluyor. Şimdilik yeni seri akıllı telefonlar için yayınlanan görseller ve tahminler ışığında belli bir bilgi ortaya çıkmış durumda. Geri kalan detaylar her iki model içinde doğrulama beklemekte.