LG Geekbench 1

LG Q9 kısa süre önce Geekbench’te ortaya çıktı

LG’nin orta segment akıllı telefonu Q9, Geekbench‘te görüntülendi. Cihaz Snapdragon 821 yonga setine ev sahipliği yapıyor. İşte cihaz hakkında son bilgiler…

Akıllı telefon sektöründe büyük yeri olan Lg, yakında zamanda yeni bir orta seviye Q9 modelini tanıtmak için kollarını sıvamış durumda. Tam olarak tanıtılmamış olan cihazın teknik bilgileri ise Geekbench‘te kısa süre önce ortaya çıktı. Kayıtlara göre beklenilenin tam tersi Snapdragon 660 ile değil Snapdragon 821 ile geliyor. Ayrıca 4GB RAM ve 64 GB’lık depolama alanına sahip. Kutusundan Android 8.1 ile çıkacak olan cihaz aslında hayal kırıklığı diyebiliriz.

s

LG Q9 Geekbench Sonuçları!

Akıllı telefon tekli çekirdek sonucundan 1789 puan alırken çoklu çekirdekte ise 3680 puan alıyor. Cihazın performans konusunda pek tatmin etmediği açıkça ortada. Farklı kaynakların ise bizlere sunduğu bilgiler doğrultusunda, akıllı telefonun 1080 x 2280 p ve 6.1 inç ekrana sahip. 3550mAh bayarya ve 3.0 hızlı şarj desteği ise bulunuyor.

16 MP kamera ve 8MP ön kamerası bulunan telefonun arka kısmında ise parmak izi okuyucusu bulunuyor. Suya ve toza karşı IP68 sertifikası olan telefon hakkında şimdilik detaylar bu kadar.