LG Q7

LG, Q7 isimli yeni bir orta segment modeli üzerinde çalışıyor

Q6 ve Q8 modellerini satışa sunan LG, LG Q7 model isminin de haklarını satın alarak Q7 modelinin geliştirilme aşamasında olduğunun sinyalini verdi.

Birçok akıllı telefon üreticisi gibi amiral gemisi serisiyle benzerlik gösteren bir seri yaratan LG, bu serideki modeller için “Q” adını kullanmaya başlamıştı. Örneğin LG Q6, G6 modeliyle neredeyse tamamen aynı özelliklere sahipti ancak biraz daha küçük boyutluydu. LG Q8 ise, döneminin en iyi telefonlarından birisi olan V20’nin daha küçük boyutlara sahip modeli gibiydi. Q serisinin başarısından memnun kalan LG, şimdi de Q7 modeli için kolları sıvadı.

LG Q7

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi, “LG Q7” modelinin haklarını satın aldı. KIPO (Korean Intellectual Property Office) tarafından paylaşılan bir belgeyle ortaya çıkan bu bilgi, LG’nin Q7 modelini geliştirmeye başladığının habercisi olarak yorumlandı. Bazı kaynaklar LG’nin yalnızca bir karışıklığa neden olmaması amacıyla Q7 adını satın aldığını iddia ediyor, ancak yeni amiral gemisiyle istediği başarıya ulaşamayan şirketin orta segment için yeni model geliştireceği bir süredir konuşuluyordu.