LG Q6

LG Q6 Video ile Resmiyet Kazandı

LG Q6 akıllı telefonlarının sonunda resmi videosu yayınlandı. Çok kısa bir video olsa da telefonların 11 Temmuz tarihinde tanıtılacağını gösteren video hakkında tüm detaylar ve yeni bilgiler haberimizde.

LG, bir süredir akıllı telefon serilerini genişletmek için çalışmalar yapıyor. Markanın artık yeni seri akıllı telefonlarını sadece tek bir amiral gemisi modeliyle sunduğunu görmeyeceğiz. Bunun yanı sıra teknoloji devi amiral gemisi seriyle beraber plus modellerini ve mini modellerini de sunacak. LG G6 amiral gemisi içinde çok kısa bir süre önce beklenen Plus modelin satışa sunulduğunu görmüştük.

Şimdi ise yeni seri akıllı telefonların mini modelini bekliyoruz. LG Q6 adıyla geleceği iddia edilen mini modelin uzun süredir özellikleri ve tanıtılacağı tarihlerde konuşuluyor. Son olarak Polonya’da düzenlenecek olan etkinlikle beraber telefonların 11 Temmuz tarihinde tanıtılacağını gösteren davetiyeler paylaşılmıştı. Paylaşılan yeni davetiyelerden sonra yeni model için sonunda resmi bilgi de geldi.

LG Q6 için Özel Video

Doğrudan LG Mobil bölümünün Youtube kanalı üzerinde paylaşılan videoda, hemen hemen hiçbir detay görülmüyor. Sadece telefonlar için Full Vision ekran özelliğini ortaya koyan bir anlatım söz konusu.

https://youtu.be/cf4ydYVsT08

Oldukça kısa süreli videoda yeni seri akıllı telefonların tanıtım tarihi içinde 11 Temmuz tarihi gösteriliyor. LG Q6 resmi olarak yapılan açıklamaya göre 11 Temmuz tarihinde tanıtılacak. Böylelikle yeni seri akıllı telefonların ne zaman tanıtılacağını da görmüş olduk. Tüm bunlar bir yana dursun telefonların beklenen özelliklerinden biraz bahsedelim.

LG Q6 Nasıl Özelliklere Sahip Olacak?

Yeni seri akıllı telefonların mini adıyla gelmesine rağmen 5.4 inç ekran boyutu barındırması bekleniyor. Burada mini ifadesinin kasa için geçerli olacağını düşünüyoruz. Öyle ki LG Q6 modelinin ekranı 5.4 inç olsa da kasa boyutunun 4.7 inç seviyelerinde olacağı, ekranın full vision teknolojisine sahip olacağını biliyoruz. Full HD ekran teknolojisi ve OLED panellerle gelecek olan telefonun, Snapdragon 430 işlemci barındırdığını ve 1.40 GHz hız değeri sunduğunu göreceğiz. 3 GB RAM’li orta sınıfın yeni amiral gemisi modelinin geri kalan tüm detayları tanıtımla ortaya çıkacak.