LG Q6

LG Q6 Özellikleri ve İlk Bilgiler

LG G6 amiral gemisi serisinde sonra yeni bir telefon daha çıkaracak. Son olarak FCC onayında görülen yeni modelin ise LG Q6 ismiyle geleceğinden söz ediliyor. LG G6 serisinin mini versiyonu olarak adlandırılan yeni modelin özellikleri neler? LG Q6 nasıl bir telefon olacak? İşte detaylar.

LG G6 modelinden sonra doğrudan amiral gemisi akıllı telefon serilerini yenilemeye devam etti. Markanın son olarak LG V30 üzerinde çalışmalar yaptığı konuşulurken, LG G6+ modeli tanıtıldı. Yeni modelleri üzerinde hızlı bir gelişim süreci izleyen markanın şimdi ise yeni bir telefonları daha gündeme geldi.

Bu kez LG G6 modelinin mini versiyonu olacağı iddia edilen LG Q6 modeli akıllı telefonların hazırlık aşamasında olduğu belirtiliyor. Hatta geçtiğimiz günlerde FCC başvurusunda görüntülendiği iddia edilen telefonun da LG Q6 modeli olduğu belirtiliyor. İlk iddiaları geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni seri akıllı telefonların şimdi ise belli başlı özellikleri görüldü. Yeni seri için ilk konuşulan özelliklere bakalım.

LG Q6

LG Q6 için İlk Detaylar

Yeni modelin yine amiral gemisi serisinin sınıfından yürüyeceğiniz biliyoruz. Modelin şu an hangi işlemci serisini kullanacağı konusunda bir bilgi yok fakat RAM bellek kısmında ilk iddialar ortaya çıktı. İlk iddialara göre RAM kısmında biraz daha düşüş göreceğiz ve mini modellerinde yaşanan düşüşlerde olduğu gibi 3 GB RAM bellek kullanılacak. Bunun dışında ekranlar ve kamera sistemleri hakkında da bazı bilgiler var. Yeni modelin ekran kısmında 5.4 inç tercihi yapması gündemde. Aslında çok düşük bir ekran boyutu olmasa da bu ekranda LG G6 modelinde olduğu gibi 18:9 oranı bulunmayacağı belirtiliyor.

Ek olarak LG Q6 serisinde çift kamera teknolojisinden de vazgeçileceği belirtiliyor. Bunun yerine ortalanmış tek arka kamera kullanımı yapılacağı da belirtiliyor. Kısacası sadece boyut olarak değil bunun yanında özellik olarak da daha düşük bir model ile karşılaşmayı bekliyoruz. Şimdilik ilk detaylar bu yönde olsa da zamanla nasıl değişimlerin olacağını da göreceğiz. Doğrulama haberleri gelene kadar LG Q6 hakkında çeşitli iddialar gündeme gelmeye devam edecekmiş gibi gözüküyor.