LG G8
LG G8

LG G8 ThinkQ’nun basın görselleri sızdırıldı!

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi olan LG’nin önümüzdeki ay tanıtması beklenen yeni amiral gemi modelinin basın görselleri kısa süre önce sızdırıldı. LG G8 ThinQ çift arka kamera ve çentikli bir ekran ile gelecek.

Diğer üreticilerin üretmiş olduğu delikli ekran, sürgülü ön kamera sisteminin yanı sıra ekrana gömülü parmak izi teknolojisine de yönelecek olan LG’nin bir diğer G serisi akıllı telefonu da bu yoldan devam edecek gibi görünüyor. XDA Developers, LG G8 ThinQ‘nun basın görselini bugün paylaştı.

lg

Akıllı telefonda yatay bir şekilde yer verilen çift arka kamera ve iPhone X’in çentiğiyle geliyor. Sol kısımda ise ses açma ve kapatma tuşlarına yer verilirken, Google Asistan’ı başlatmak için özel bir tuş bulunuyor. XDA Developers ise bu görsel anonim bir kaynaktan aldığını iddia ediyor.

LG G8
LG G8

LG daha fazla telefon tanıtacak!

LG’nin kısa süre önce paylaşmış olduğu bir teaser ile dokunmaya gereke kalmayacak şekilde el hareketlerini algılayabilecek bir cihazdan bahsetmişti. Söz konusu bu durumun ise G8 ThinQ olduğu belli olmazken, iddialara göre şirketin 24 Şubat Mobil Dünya Kongresi’nde tek telefon tanıtmayacak olması oluyor.