LG G7

LG G7 Erken Mi Gelecek

Akıllı telefon dünyasının beklenen serilerinden biri haline gelen LG G7, yeni iddialarla beraber yeniden gündem oldu. Telefonların bir kez daha gündem olmasının nedeni ise çıkış tarihi konusunda gelen iddialar. LG G7 beklenen süreden daha mı erken gelecek? İddialar neler? İşte tüm detaylar.

Qualcomm, şimdilerde yeni seri amiral gemisi işlemcileri üzerinde çalışmalarını devam ettirmekte. Snapdragon 835 serisinden sonra gelmesi beklenen yeni seri Snapdragon 845 işlemcilerinin, nasıl teknolojilere sahip olacağından çok, bu serinin hangi akıllı telefonlarda kullanılacağı merak edilmeye başlandı. İlk bilgiler ise yeni işlemcileri LG’nin kullanacağı yönünde olmuştu.

Amiral gemisi LG G6 akıllı telefonlarında yeni seri işlemcilerini kullanamayan LG’nin bu sefer hata yapmayacağı ve yeni seri işlemcileriyle LG G7 amiral gemisi akıllı telefonlarını çıkaracağı belirtilmişti. Haliyle ilk iddialara göre yeni Snapdragon 845 işlemcilerin kullanacak olan ilk modelin LG G7 serisi olacağı konuşuluyordu. Markanın elini çabuk tutacağının açıklanmasından hemen sonra konu hakkında önemli bir iddia daha geldi.

LG G7

LG G7 Çıkış Tarihi Açıklandı Mı?

LG’ye oldukça yakın kaynaklar tarafından yapılan haberlerle beraber yeni seri akıllı telefonların beklenen çıkış tarihlerinden çok daha önce geleceği belirtildi. Doğrudan LG G7 için ortaya atılan iddialara göre amiral gemisi akıllı telefonların 2018 yılının Ocak ayında yani 2018 yılının hemen başında geleceği belirtiliyor. iPhone 8 serisinin sonrasında gelecek olması ve Snapdragon 845 işlemcilerini kullanacağının belirtilmesi, LG’nin akıllı telefon pazarındaki yerini yükseltmek istediğini gösteriyor. Tüm bu iddialar ne kadar doğru ya da LG G7 için çıkış tarihi bilgisi ne zaman doğrulanacak? Henüz net açıklamalar gelmiş değil.

Kesin olan durum ise markanın LG G6 serisinde eleştiriler almasına neden olan işlemci ve teknik donanım eksikliği gibi hataları bir kez daha yapmayacağı. Zaten bunun için markanın LG G7 akıllı telefonlarında stok benzeri sorunlar yaşamaması adına erken davrandığından bahsediliyor. İddiaları güçlendiren kısımda bu nokta. Yine de resmi açıklamadan önce çıkış tarihi konusu bilmek oldukça zor olacak.