lg g6 nin piyasaya cikis tarihi belli oldu 1489258884 1

LG G6’nın ABD çıkış tarihi sızdırıldı

LG’nin yeni model amiral gemisinin ABD’de çıkış tarihi ortaya çıktı. İşte detaylar!

LG markasının akıllı telefon sektöründe yeni model amiral gemisi olan LG G6 ile kullanıcı karşsıına çıkacak. Yeni cihazın çıkış tarihi ise oldukça sıkıntılı iddialarla gündemdeydi. Şuan bile öyle diyebilirim. Fakat iddialara göre 7 Nisan’da ABD marketlerinde görücüye çıkacak.

Bu tarihin olmasında iki garip nokta yer alıyor. İlki, beyaz modelin ABD’de satışa çıkmayacağı. LG’nin pazarlama bölümünde neden bu şekilde bir karar verdiği elbette merak konusu. Diğer nokta ise, çıkış tarihinin Güney Kore’ye oranla daha farklı olması.

LG’nin diğer amiral gemisi ise LG G5’in satışları LG’yi memnun edememişti. LG G6’da satışlar şuan ne durumda olabilir bilinmese bile G5 ile arasında ciddi bir fark olmayacak.

Fakat G6’da LG’nin, Galaxy S8’de yer alan en güncel çip olan Qualcomm’un Snapdragon 835’i kullanması bekleniyordu. Amiral gemi adında gelen cihazın üstün özellikli olması elbette en büyük hak. Ancak bizler aktarıcı olarak cihazı kullandıktan veya inceledikten sonra sizlere net bir bilgi sunmayı istiyoruz.

Sizlerde yorum yaparak düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.