lg-g6

LG G6+ Resmi Olarak Duyuruldu

LG G6, bir nesil önceki işlemci modellerini kullanmasına rağmen tam ekran özelliği ve gelişmiş çift kamerasıyla beraber ilgi odağı olmayı başarmıştı. Yeni seri akıllı telefonların her ne kadar beklenen başarıyı elde edemediğini görsek de belli bir kitleye ulaştığı görülen akıllı telefonların, şimdi ise yeni bir modeli daha piyasaya sürülüyor. LG G6+ olarak gelecek olan yeni modelin tanıtımı da gerçekleştirildi. İşte detaylar.

LG G6 telefonlarının çıkış yapmasından sonra bir hayli eleştiri aldığı biliyoruz.  Tasarım açısından oldukça şık görünmesi, genel donanım özelliklerinin de iyi olmasına karşın, yeni seri akıllı telefonların üzerinde eski seri Snapdragon işlemcilerinin bulunması teknoloji devi LG’nin tek eleştiri aldığı nokta olmuştu.

Herkes LG G6’nın bu eksikliğinin marka tarafından yeni bir modelle giderileceğini düşünüyordu. Beklendiği gibi model güncellemesi de yapıldı ve bugün LG G6+ serisi tanıtıldı. Fakat bu kez yeni modelde de beklenen teknolojik değişimlere yer verilmedi. En kötüsü de eleştiri alınan işlemcilerin değiştirilmemesi oldu.

LG G6+

LG G6+ Çok Bir Fark İle Gelmiyor

Yeni seri akıllı telefonlarda da değişen özellikler yok değil. Tasarım kısmında birebir aynı model olan LG G6+ akıllı telefonlarının en büyük değişimi ise RAM bellek kısmında oldu. Mevcut amiral gemisi akıllı telefonunda 4 GB RAM bellek kullanımı yapan LG’nin, bu modelde ise 6 GB RAM bellek miktarı kullandığını gördük. LG G6+ ile gelen 6 GB RAM belleklerin performans konusunda da artış sağlayacağı ve eski seri olsa da Snapdragon 820 serisinin gücünü ortaya çıkaracağı bekleniyor. Bunun dışında RAM bellek miktarı artınca depolama boyutu da artırılmış oldu. Bu kez LG G6+ modelinin 128 GB depolama alanıyla beraber geldiğini gördük.

Özel kulaklıkları ve altın rengi, mavi ve siyah renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunulacağı açıklanan LG G6+ serisinin fiyat bilgisi verilmedi. Çıkış tarihi için ay sonunun işaret edildiği akıllı telefonların, ilk olarak kendi ülkesi olan Güney Kore’de yayınlanacağını da ekleyelim. LG G6+ akıllı telefonlarını ne kadar başarı elde edecek? Göreceğiz.