LG G6 Plus

LG G6 Plus Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Kısa süre önce yeni amiral gemisi modelini piyasaya süren LG, yeni modelinin gördüğü tepkilerden sonra LG G6 serisini yenileme kararı aldı. Gelen bilgilere göre LG G6 Plus modeli piyasaya çıkış yapmaya hazırlanıyor. LG G6 Plus modeli hakkında yeni detaylar haberimizde.

LG G6 akıllı telefonlarında kullanılan sistemler oldukça beğeni toplamış ve LG bu sayede artık kendisine kalıcı bir yer edinmeyi başarmışı. Fakat tüm bunlara rağmen yeni seri akıllı telefonlar içerisinde kullanılan işlemci modelleri bir yandan da LG’nin eleştirilmesine neden olmuştu. Snapdragon 821 işlemci modeliyle beraber bir nevi özelliklerini ve taşıdığı potansiyeli tam olarak yansıtamayan LG G6 akıllı telefonlarının şimdi ise yenilenmiş versiyonu geliyor.

Doğrudan LG tarafından yapılan bir açıklama olmasa da Koreli kaynaklar tarafından gelen bilgilere göre marka şimdilerde LG G6 Plus akıllı telefonları üzerinde çalışmalara başladı. Çok kısa bir süre sonra LG G6 Plus akıllı telefonlarının yani yeni amiral gemisi modelinin değiştirilmiş halinin piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yenilenmiş olan akıllı telefonların nasıl farklılıklar içereceği yönünde de bazı bilgiler bulunuyor.

LG G6 Plus

LG G6 Plus Ne Gibi Farklar İle Gelecek?

Birçok markanın amiral gemisi serilerinde olduğu gibi Plus modeliyle yeni amiral gemisi serisini zenginleştirecek olan markanın nasıl değişiklikler yapacağı konusunda da bilgiler verilmiş durumda. Koreli kaynaklara göre LG G6 Plus akıllı telefonları hemen hemen G6 modeliyle aynı özelliklere sahip olacak. LG G6 Plus akıllı telefonlarında sunulacak olan farklı özelliklerin ise depolama birimi ve kablosuz şarj özelliği olması bekleniyor. Özellikle kablosuz şarj konusunda yeni modelin desteğinin sunulacak olması büyük bir ayrıcalık olacak.

128 GB depolama alanına da çıkartılacak olan depolama biriminin ana değişiklikler olması bekleniyor. Bunun dışında LG G6 Plus modelin herhangi bir değişiklik ise olmayacak. Telefonların sadece bu iki yenilikle gelmesi ve işlemcilerinin de aynı kalması ise şimdiden hayal kırıklığına neden olduğunu söylemek gerekiyor. Fakat yine de resmi açıklamaları beklemek gerek. Son olarak değişen bu iki ana özellik sonrasında LG G6 Plus modeli için düşünülen fiyatın da 890 dolar olması gündemde. Resmi açıklamanın ne zaman yapılacağı ise merakla beklenmekte.