LG G6 Mini hakkında ilk detaylar geldi

LG hakkında sızıntılar gelmeye devam ederken, son sızıntı LG G6 modeli üzerine oldu. LG’nin G6’ya Mini modelini getireceği öğrenildi. İşte LG G6 Mini hakkında ilk detaylar…

LG G6 Mini için ilk gelen sızıntılarda 5.4 inç ekran ile geleceği ve ekran gövde oranının ise yüzde 80’in altında olacağı iddia edildi. Gelen verilerde yer alan bir detay ise 18:9 en boy oranını korumaya devam edeceği oldu.

Daha küçük boyuttaki akıllı telefonları seven kullanıcıların LG G6 Mini ile bu hayranlıklarına devam edeceği düşünülüyor. Elbette büyük ekran sevenler için G6 modeli oldukça uygun olurken, küçük model için belli bir tüketici sınırı olacağı iddia ediliyor.

Lg G6 mini teknoekipcom

Bir yeni G6 modeli tanıtacak olan LG’nin büyük rakipleri Apple ve Google’ın yanı sıra Samsung’un satışlarını etkileyebilecek cinsten bir model sunması bekleniyor. Şimdilik sızıntılar bu kadarla sınırlı olurken, mini modelinin özellikleri G6 ile aynı şekilde gelip gelmeyeceğine dair bir bilgi yok. Ancak geçmişe baktığımızda mini modellerin büyük modellerin özelliklerini taşıdığı söylenebilir.

LG G6 mini teknoekip.com

G6 Mini Fiyatı Ne Kadar Olacak?

LG’nin son zamanlarda yaşamış olduğu bazı sıkıntılardan dolayı yeni model cihazın tek ABD’de değil, birçok pazara sunulması bekleniyor. Sonuçta LG’nin geleceği satışlara bağlı olarak gelişecek durumda. Böylelikle LG’nin ekonomik bir fiyat ile sunması şart.

Sunulan verilerde cihazın fiyatı hakkında pek bir bilgi yoktu. G6 mini’nin daha önceden gelen verilere göre LG’nin bu durumu çok daha önceden onayladığı ve bu model için belli bir süre destek verip daha sonra yeni modellere geçiş yapacağı biliniyor. Zaten mini modelleri genelde pek uzun vadeli bir seçim olmamakta.