LG G6 3

LG G6 Dayanıklılığını Şimdi Videoda

Akıllı telefon modellerinde çok fazla konuşulmaya başlanan LG G6 işlemcisi tarafından çok fazla eleştiri almış olsa bile yeni neslin amiral gemi cihazı olarak karşımıza çıkıyor. Yenilenen ara yüz ve çok daha ilgi çeken tasarımlarıyla gündeme gelerek beğeni kazanan en iyi markalardan biri. Tek eksik noktası ise Snapdragon 835 gibi bir işlemcileri kullanamaması oluyor. Peki ya telefonun dayanıklılığı nasıl? İşte detaylar.

LG G6 Dayanıklığı Hakkında Detaylar!

Aslına bakacak olursak akıllı telefonun adının gündeme geldiği o günden bu yana dayanıklılığı ön planda oldu. Tanıtım sırasında dayanıklılığı hakkında tüm detaylara yer verilmiş olan LG G6 modelinin çok dayanıklı olacağı artık netlik kazanmıştı. Şimdi de cihazların satışına çok az bir süre kala yeni bir dayanıklılık video paylaşıldı. İlk olarak dayanıklılık değerleri görülüyor. Bunun yanı sıra ne gibi ayrıcalıklarının olduğunu bilmemiz akıllarda yer alan bazı sorulara yanıt olacaktır.

LG G6 4

Çok Daha Fazla Dirençli Ekran Cam Teknolojisi!

LG G6 modeliyle telefonun dayanıklılığı gündemdeyken öne çıkan bir detay ise cihazın camları oluyor. Cam konusunda beklentileri tam anlamıyla karşılayacak olan en iyi ve en son camları kullanıcılara sunan LG G6’da Corning Gorilla Glass 5 camları yer alıyor. Bu camlar ile beraber çizilmelere karşı ve 1.5 metredeki düşüşlerde dayanıklılık görülebiliyor. Elbette camlar tek başı yetersiz bir durum. Bakalım diğer özellikler neler?

LG G6 2

IP68 Sertifikasına Sahip!

LG G6 dayanıklığından daha fazla bahsettiğimizde cihazın cam teknolojisinden sonra suya ve toza karşı dayanıklı olduğu görülüyor. Şu an için konuşacak olursak IP68 serifikası dayanıklılık konusunda oldukça iyi. Hem suya hem toza karşı dayanıklı olarak gelmesi kullanıcıları etkileyebilecek türden.

LG G6 1

LG G6 Kasa Dayanıklığı Nasıl?

LG G6 modelinin camından ve su ile toza karşı dayanıklılığını rafa kaldırdığımızda asıl önemli olan kasa dayanıklılığı oluyor. Maksimum dayanıklılık değerlerini görmek mümkün. Kılıf olmasa bile metal çerçeve kullanıcılarında çizilme ve düşmelerde oluşabilecek hasarlar hiç olmayacak derecede. Özellikle ön kısımda yer alan Glass camlar ile dayanıklılık daha fazla artış gösteriyor.

İşte tüm detayları videoda görebilirsiniz.

https://youtu.be/njgqb5SpeGs