Power Rangers
Power Rangers

Küçüklüğümüzün Oyunu Power Rangers Geri Geliyor!

Rower Rangers Çocukluğumuzun şarkısı olan “Po-po Power Rangers!” sürekli kulağımıza gelen bir efsaneydi bizler için. Şimdilerde ise Power Rangers dövüş oyunu geliştirilerek tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Bir zamanlar ekranlarda sürekli izlediğimiz çizgi dizisi sonraki zamanlarda ise çıkan filmleriyle akıllarda kalmıştı. Power Rangers’ın şimdi de dövüş oyununun gelişimi devam ediyor. nWay adında geliştiriciden bu oyun önümüzdeki nisan ayından çıkacaktır.

Rower Rangers
Rower Rangers

Yapımcısı tarafından bu oyuna ‘Öğrenilmesi basit, ustalaşması zor’ diye yorum yapıldı ve Serinin 25. yılı için hazırlanılıyor. Çocukluğumuzun dizisinde yer alan karakterlerin ve mekânların da aynı şekilde karşımıza çıkacağı oyunda aynı zamanda hikâye modu da yer alacaktır.

Power Rangers bıraktığımız zamanlarda başka bir oyunla da yani Legacy Wars adında oyunla da nWay yapımcısı tarafından ortaya çıkmıştı. Bu oyunun fiyat konusu makul bir fiyatla karşımızda olacaktır. Nisan ayında PS4, Switch ve Xbox One oyuncuları için 20 dolar etiketiyle piyasada olacak olan oyun, bu yılın içinde sunulmasıyla da PC oyuncuların takdirinde olacak.