55ed6314ae78491b6829b9d3 1

Küçük ve Taşınabilir Asus Bilgisayar

Akıllı telefonların son zamanlarda yükselmesi, hayatımızın her bölümünde İnternete ulaşabilir durumda olduk. Her zaman bize bu durum kolaylık sağlasa da bazen Windows işletim sistemine sahip cihazlara ihtiyaç duyuyoruz. Tanıtımını yapacağımız üründe tam olarak bu ihtiyacınızı karşılıyor. Asus tarafından üretilen Vivo Stick taşınabilir bilgisayar, özellikle de iş için sürekli yanında dizüstü taşıyanların işini daha da kolaylaştıracak. Ancak bu cihazın geçen sene üretimi olduğunu da belirtelim.

Cebinizde rahat bir şekilde taşıyabileceğiniz bu minik cihaz,  HDMI çıkışı olan monitör, televizyon gibi bir görüntü çıkışına sahip cihazlarda kullanımı olmaktadır. Üzerinde USB bulunan cihazın 3.0 olduğunu ve yanı zamanda mikrofon, kulaklık 3.5 mm büyüklüğünde girişi olduğunu da belirtelim.

75 gram ağırlığında olan bu cihaz boyut olarak da 12.5 cm uzunluğunda olduğunu belirtelim. Bu durum da taşıma konusunda hafiflik ve rahatlık sağlıyor. Donanım özelliklerinden de ufak bir şekilde bahsedecek olursak, Intel’in 4 çekirdekli Atom x5-z8350 işlemcisi vardır. Intel HD Graphics GPU, 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanının olduğunu da belirtelim. Son olarak fiyatının da 1300 TL olduğunu belirtelim.