iphone 7 plus kirmizi sdn 1

Kırmızı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Geliyor!

iPhone 7 için yeni gelmesi beklenen renk seçeneği sonunda belli oldu. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri yeni renklere kavuşacak. İşte diğer sürprizler ve detaylar!

 
Daha önceden sizlere aktarmış olduğumuz gibi, Apple’ın ilerleyen günlerde yeni bir tablet modelini tanıtacağı ve etkinlik sırasında tek tanıtması beklenen iPad olmayacak. iPhone 7 için çok uzun bir zamandır beklenen model sonunda görücüye çıkıyor.

 

Kırmızı iPhone 7 Geliyor!

 
İlk gelen raporlarda, Apple’ın küçük telefon sevenler için mobil piyasaya kısa süre önce sunmuş olduğu iPhone SE modeli hakkında bir geliştirme yaptığı yönünde. Bu geliştirme ise 128GB depolama alanı seçeneği sunuyor. Bu bakımdan 16GB ve 64GB depolama alanının yanında 128GB’da yer alacak.

 

ipad pro red iphone 7s sdn
Tüm bunların yanı sıra Apple’ın Product RED isimli yeni bir adımı daha olacak. Bu adım ile beraber iPhone’larda ilk kez kırmızı renk seçeneği görülecek. Product RED ile beraber iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri yeni renk seçeneğine kavuşuyor.

 
Sızıntıların Mac Otakara tarafınca sızdırıldığı ve tam olarak doğruluğu ve yanlışlığı belli olmayan bu sızıntıların 5 Haziran’da yapılması beklenen konferans ile ortaya çıkması bekleniliyor.