Android Mod 1

Kesinlikle Kullanmanız Gereken Harika Android Modları

Android, varsayılan olarak hiçbir iyileştirme gerektirmeyen mükemmel bir platformdur. Herhangi bir genel Android cihazının performansı ve hızı hakkında konuşursak, bunlar bir sürü uygulama ile doldurulana kadar bunların hepsi gerçekten iyi performans gösteriyor. Kullanıcılar bir süre sonra cihazlarının yavaşladığını ya da gecikme belirtilerini gösterdiğini hissedince, cihazlarında bazı değişiklikler yapma eğilimindedirler. Şimdi bu makalenin konusu ile ilgili olarak, Mod nedir? Aslında, modlar, Android cihazının performansını, görünümünü ve yeni fonksiyonların eklenmesini artırma eğiliminde olan yazılım parçaları yapan uygulamalardan veya küçük değişikliklerden başka bir şey değildir. Google Play mağazasındaki uygulamalar gibi, Android cihaz için internette tonlarca mod vardır. Fakat gerçekten mevcut her mod belirtildiği gibi yeterince iyi değildir. Bu, kullanıcıların doğru performans artışı, kullanıcı arayüzü değişikliklerinde ve Android cihazlarında değişiklik yapmak için doğru Mod’u bulmasını son derece zorlaştırabilir. Kullanıcılara yardımcı olmak için kullanıcıların kesinlikle kullanması gereken 4 harika android modunu listeledik. Aşağıdaki listeye göz atmanız yeterli!

Android Mod

Ekran Gizliliğinizi Koruyun

Android cihazınızda bazı özel işler yaparken hiç kimsenin ekranınızı görmesine izin vermek istemezsiniz. İnsanların ekranınıza gelmesini engelleyemezsiniz ancak ekran ışıklarınızın onlara ulaşmasını kolayca önleyebilirsiniz. Ekran Filtresi Uygulaması böyle bir filtreyi Android ekranına uygular; çünkü kimse ekran içeriğine herhangi bir açıdan bakamaz, ancak cihazınızın içeriğini kolayca görürsünüz!

Yuvarlak Kenarlı Ekran

Cornerfly uygulaması, ekranınızın kenarlarını Android’de biraz daha yuvarlak hale getirir. Bu, cihaza estetik bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Bu ücretsiz uygulamayı deneyin ve bu şaşırtıcı ekran modifikasyonunu anlayabilirsiniz!

Güç Yedekleme ve Performans

Cihaz işlemcinizin hızını underclock yapın veya Kernel Auditor uygulamasını kullanarak arttırın. Bu nedenle, cihazınızın performansını artırmaya veya azaltmaya karar verebilir, hatta bunu yaparak batarya performansını da artırabilirsiniz. İşlemci hızını azaltarak işlemci hızını veya en iyi pil ömrünü artırarak en iyi performansı elde etmek için bu uygulamayı nasıl kullandığınız artık size kalmış.

RAM Artırma

RAM, cihazınızın performansında en önemli rolü oynar. ROEHSOFT RAM Genişletici uygulaması, cihazlarında RAM alanı bulunmayan kişiler için yapılmıştır. Bu uygulama iç veya dış depolamayı sanal RAM olarak kullanarak RAM alanını genişletmelerini sağlar. Verdiği faydalar oldukça büyük olduğu için bu inanılmaz bir uygulama!