Kasperskynin antivirus programi nihayet ucretsiz1

Kaspersky’nin antivirüs programı nihayet ücretsiz

Kaspersky  virüsten koruma ürünü için bir prim ücreti her zaman ödenmiştir ve bu durum gayet haklı. Bu yazılım , 2016 yılında AV-Comparatives’in kendisi ve Bitdefender için yeni bir “Olağanüstü Ürünler” kategorisi oluşturduğu ölçüde, yıllarca bağımsız test sonuçlarını bir araya getirdi. Ancak Salı günü geç saatlerde şirket , Kaspersky Free’i duyurdu ve tek çeyrek para harcamadan bu birinci sınıf savunmayı dağıtmanıza izin verdi.

Kaspersky Free, dosyalar, e-postalar ve web için yalnızca virüsten koruma, otomatik güncellemeler ve işaretli dosyalar için karantina gibi masa kazıklarının özelliklerini sunan tam sürüm olarak tam özellikli değildir. CEO, Eugene Kaspersky, “Kısaca, gezegenden kimsenin yapması gereken vazgeçilmez temeller” dedi.

Bunu Windows 10’a özgü Windows Defender güvenlik aracı gibi düşünün ancak Kaspersky’nin saygıdeğer teknolojisini kullanmanız önerilir.. Kaspersky, odaklandığı odak noktası, ücretli sürümlerden daha az Kaspersky Free’in ayak izini korumaya yardımcı oluyor diyor.

Kasperskynin antivirüs programı nihayet ücretsiz

Eugene Kaspersky, ücretsiz sürümü herkesin korumasını iyileştirmeye yardımcı olacağını belirtiyor; çünkü daha fazla veri şirketin makine öğrenme motorlarını besliyor. Premium Kaspersky Total Security paketi, ücretsiz sürümün bulunmadığı ebeveyn denetimleri, çevrimiçi ödeme koruması ve VPN erişimi de içerir.

Ancak ücretsiz olmasına rağmen, CEO bazı açıklamalarda bulundu. “Kaspersky Free reklamcılık odaklı kullanıcı alışkanlığı izleme ve gizlilik ihlalleri gibi her zamanki saçmalıkları ortadan  kaldırmaz; bu da ücretsiz AV genellikle üreticileri için maddi olarak değerli kılmak için ciddi şekilde  zarar görür ” dedi.

Onların savaşan sözleri!

Kaspersky Free, önümüzdeki aylarda dünyanın geri kalanına çıkmadan önce 25 Temmuz’da Kaspersky’nin 25. yıldönümü için ABD, Kanada ve “Asya Pasifik ülkelerinin çoğunda” yayına başlayacak.