Kadin Iron Man Cinde 102 iPhone ve 15 luks saatle yakalandi 1

Kadın Iron Man Çin’de 102 iPhone ve 15 lüks saatle yakalandı!

Alışık olduğumuz olaylara bir yenisi daha eklendi. Çin’de bir kadın kaçakçı 102 iPhone yani 42 kiloluk cihazlarla yakalandı!

Çin’de alışık olduğumuz bir olay daha yaşandı. Kısa süre önce yaşanan olayda bir kaçakçının tam 102 iPhone kaçırırken yakalandığı görüldü. Hong Kong‘dan seyahate çıkan kadın üzerinden tam 102 tane iPhone ve 15 lüks saat ile yakalandı. Ağırlığı ise tam 42 kilo artmıştı. Apple bildiğiniz gibi uzun yıllardır Çin’de satış yapıyor ancak çok ağır vergiler ödememek için karaborsa cihazlarına talepler çok daha fazla artış gösteriyor. Böylelikle kaçakçılık her geçtiğimiz gün artış gösteriyor.

Shenzhen Louhu gümrük yetkililerinin açıklamalarına göre her gün böyle kaçakçılığın yapıldığı biliniyor. Ancak bu işi abartıp yüksek sayılarda kaçakçılık yapanlar genelde hep yakalanıyormuş.

Kadın Iron Man Çinde 102 iPhone ve 15 lüks saatle yakalandı

Cihazlara el konuldu!

Kadın kaçakçının lakabı Iron Man olarak belirtilirken, 102 tane akıllı telefon ve 15 tane lüks saati torbalamış ve vücuduna sarmış olarak görüntülendi. Yetkililer ise garip bir şekilde fark etmiş ve yakalamışlar. Cihazlar çoğunlukla iPhone 6 olarak görülüyor.