iTunes Calma Listesi 1

iTunes Arşivinizi Temizleme Ve Düzenleme

Çoğu insanın iTunes arşivleri; karmaşık ve biraz dağınık olabilir. Bu, izlerinizi bulup sıralarken sizi yavaşlatabilir ve oldukça can sıkıcı olabilir. Bu nedenle, iTunes arşiv müziğin karmakarışıklığınızı en iyi şekilde düzenleyebilmeniz için en iyi ipuçlarından oluşan bir liste hazırladık.

İTunes Çoğaltmaları Kaldır

iTunes arşivinizdeki tüm parçalar gerçekten benzersiz mi? Yinelenen parçalar genellikle aşırı kalabalık bir kütüphanenin önemli bir nedenidir ve bunları kaldırmak, müziğinize kaydettiğiniz disk alanından tasarruf etmemeniz için bir düzen sağlamanıza yardımcı olabilir. Ancak, iTunes arşivinizin tamamını el ile sıralamak için, yinelenen parçaları aramak, zaman alıcı olmaktan ziyade inanılmaz derecede sıkıcı olur. İTunes’un yerleşik kopyaları gösterme yöntemi çok temel olduğundan, Tune Sweeper gibi üçüncü taraf bir yazılım uygulamasına sıklıkla ihtiyaç duyulur.

Kayıp Resimleri İndir

iTunes kitaplıklarında gezinirken, genel müzik notalarına sahip parçaları albüm kapağı değil, resim olarak bulmak yaygındır. Bu tür parçalar için doğru sanat eserini bulmak, kütüphanenizde sıraladığınız oranı hızlandırabilir. Bunu yapmanın birkaç yolu olsa da, eksik resmi otomatik olarak bulup indirebilirsiniz.

iTunes Arşiv

Ünlem İşaretleriyle Eksik Şarkıları Kaldırın

Bilgisayarınızda artık bulunmayan parça girişlerini iTunes’dan kaldırmak, müzik kitaplığını temizleme görevinizde uzun sürebilir.

Bazen iTunes arşivinizde gezinirken, listelenen ancak çalmayacak parçalar arasında rastlayacaksınız. Bu parçaların yanında bir ünlem işareti beliriyor, çünkü hala listelenmelerine rağmen, sabit diskinizde saklanmıyorlar.

Bilgisayarınızdan iTunes Arşivinize Müzik Ekleyin

Bilgisayarınızda iTunes arşivinize eklenmemiş bir müzik olabilir ve tüm bu parçaların bulunması, tüm müziğinizin eksiksiz bir kaynağını oluşturmak ve iTunes arşivinizin güncel olduğundan emin olmak için zaman alabilir.

İsimsiz Ve Yanlış Etiketlenmiş Şarkıları Düzelt

iTunes arşiv yanlış etiketlenmiş şarkılar içerebilir veya hatta hepsi bir arada bilgi içermez. Bu, iTunes arşivinizi temizlemenize yardımcı olacak şekilde parçalarınızı sıralamanızı ve istediğiniz şarkılara erişmeyi zorlaştırabilir.