Google Pixel XL 2

İşte Beklenen Telefon Google Pixel XL 2 ve İlk Özellikleri

Google Pixel XL serisinin devamı olarak gösterilen Google Pixel XL 2 akıllı telefonları için detaylı özellikler ortaya çıktı. Performans testlerinde ortaya çıkan yen özellikler neler? İşte Google Pixel XL 2 için tüm detaylar.

Google akıllı telefon dünyasına kendi adıyla girdiği modelleri olarak Google Pixel serilerini göstermişti. Akıllı telefon devi olma yolunda Nexus modellerinden sonra ilk defa kendi adı ile Google Pixel serilerini yayınlayan markanın en iddialı akıllı telefonlarından biri ise Google Pixel XL modeli olmuştu.

Oldukça başarılı gösterilen yeni seri akıllı telefonların donanım ve tasarımları beğeni toplasa da sistemde yaşanan hatalar kullanıcıların bir hayli eleştiri yapmasına neden olmuştu. Google ise bir kısım sorunları güncellemelerle çözmüş olsa da markanın en çok yeni seri akıllı telefonları beklenmeye başladı.

Sonunda beklenende oldu ve Google Pixel XL 2 akıllı telefonlarının kesin olarak geleceği belirtildi. Telefonların kesin olarak geleceğinin ortaya çıkmasından sonra yeni model için bu kez özellikler ortaya çıktı. Google Pixel XL 2 adı ile gelecek olan yeni üst segment akıllı telefonların performans testlerinde de telefonların oldukça başarılı özellikleri olduğu da görülüyor. İlk olarak bu noktada yeni seri akıllı telefonların işlemcileri konusunda yeni adımlar atılacağı görüldü. Snapdragon 835 serisi işlemcileri ile dikkat çekecek üst segmentin yeni akıllı telefonların diğer özelliklerine bakalım.

 Google Pixel XL 2

Google Pixel XL 2 Tüm Özellikler

Yeni seri akıllı telefonların performans testlerine göre telefonlar 5.6 inç ekran boyutuyla beraber gelecek. 2K çözünürlüğe sahip olacak olan ekranların OLED ekran teknolojisinde olması bekleniyor. Bunun dışında 4 GB RAM bellek teknolojisi ve yeni seri işlemci modelleri gibi ekstraları olacağı ortaya çıkan Google Pixel XL 2 akıllı telefonlarının 12 MP değerinde arka ve 8 MP değerinde de ön kamerası olduğu görülüyor. Yeni modelin tüm bu özelliklerinin ne zaman doğrulanacağı ise belli değil. Google Pixel XL 2 tanıtımı için Google’ın açıklamasını beklemek gerekiyor.