Kripto para

Israrla kripto para isteyen kişilerin başı dertte

Sosyal paylaşım siteleri, ısrarla kullanıcılardan kripto para talep eden kişilerin hesaplarını engellemeye başladı. Bu şekilde kullanıcıları rahatsız etmenin uygunsuz olduğuna karar verildi.

Kripto paraların yaygınlaşması ve değer kazanmasıyla birlikte bu para birimleriyle yapılan işlemlerin sayısı da hızlı bir şekilde artış gösterdi. Popülerlik kazanan Bitcoin, Ripple gibi birimler, farklı platformlarda kullanılmaya başlarken internet üzerinden yapılan işlemlerde de ilk tercihler arasında yer almaya başladı. Elbette bu ani değişim, istenmeyen bazı sonuçları da birlikte getirdi.

Sosyal paylaşım platformları, son zamanlarda kripto para talep eden kullanıcılardan şikayetçi. Elon Musk, Bill Gates gibi ünlü isimlerden bu gibi taleplerde bulunan kullanıcılar, istenmeyen paylaşımların ortaya çıkmasına ve bir anlamda platformun kalitesinin düşmesine neden oluyor. İlk olarak Reuters tarafından gündeme getirilen bu olay, Twitter’ın bir hesabı engellemesiyle birlikte yeniden manşetlere taşındı.

Kripto para

Kripto para talep etmek engelleme nedeni

Twitter’ın bu kararına çeşitli platformlardan destek geldi. Görünüşe göre Facebook, Instagram ve diğer sosyal paylaşım ağları, kripto para isteme veya farklı şekillerde kullanıcıları rahatsız etme nedeniyle kullanıcıları engelleyebilecek.