IMG 0419 1

iPhone’u şarj ederken az kalsın ölüyordu!

iPhone’un patlama haberine bir yenisi daha eklendi, fakat bu seferki tam olarak bir patlama haberi değil. Aslına bakacak olursak tam olarak iPhone ile alakalı bir durum da değil. iPhone’un bu defa talihsizliği ise kullanıcının şarj sırasında yanında uyuyor olması. İşte detaylar..

Aslında bakacak olursak eğer, çoğumuz telefonumuzu şarja takıp yanında uyuya kalabiliriz. 32 yaşında olan Wiley Day, oldukça talihsiz bir olay ile ölümden döndü. Sebebine bakacak olursak eğer, boynunda yer alan bir kolyenin, yatağının yanında yer alan komodinin üzerine çekmiş olduğu uzatma kablosu prize taktığı iPhone şarj aletine dolanmasından kaynaklanıyır.

Bundan dolayı elektrik şokuna maruz kalan Wiley Day, aniden kendini yataktan atarken, tutulmuş olduğu gerilimdense koleynin onu germesi ile boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalmış. Son anda çırpırnırken şarj aletinden kurtulan Day, bu şekilde hayatta kalmayı başarmıştı.

58e3243c0f25442f84c1265c

Olay sırasında boğazını çok iyi bir şekilde sıkan kolye, elektrik akımıyla beraber Day’in boğazında üçüncü derecede yanığa sebep oldu.

Sizlerde bu şekilde şarj kablosunun yanında uyuya kalıyorsanız mutlaka bu alışkanlıktan vazgeçin. Her an herşey olabilir. Sizde bu durumu yaşamamak istiyorsanız, kendinizden uzakta bir şekilde şarja takın. Aslında bizler gece şarja takılmasına pek sıcak bakmıyoruz.