Facetime Arama 1

iPhone’da Görüntülü Arama Yapmak İçin Nasıl Kullanılır?

FaceTime, Apple’dan bir görüntülü ve sesli arama teknolojisidir. iOS’un en ilginç özelliklerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Konuştuğunuz kişiyi görmenizi sağlar, sadece duymaktan daha fazlasıdır. Bugün, iPhone’unuzu kullanarak görüntülü arama yapmak için FaceTime eğitimini gösteriyoruz.

Video ve Sesli Arama Yapma

FaceTime’ı açtığınızdan emin olun. Cihazınızı kurarak bu uygulamayı etkinleştirin. Cihazınızı henüz ayarlamadıysanız veya emin değilseniz, ana ekranda Ayarlar uygulamasını seçebilirsiniz. Aşağıya doğru kaydırın ve seçin. Diğer sürümler için doğrudan FaceTime seçeneğini seçebilirsiniz. Uygulama kaydırıcısının yeşil / açık olması gerekir.

FaceTime’ı ayarlamak için bir telefon numarası ve e-posta adresi aldığınızdan emin olun. Yoksa, Bir E-posta Ekle’yi seçin ve talimatlara uyun.

FaceTime

FaceTime’ın bir Wi-Fi ağına ihtiyacı olduğunu unutmayın. Wi-Fi veya 3G / 4G LTE üzerinden kullanabilirsiniz. Bir ağ bağlantınız varsa, iPhone’unuzu Wi-Fi’ye bağlayın ve kullanın. Görüntülü sohbetin birçok veriye ihtiyacı olduğunu unutmayın. Bu nedenle, bir Wi-Fi ağı aylık veri limitinizi koruyabilir.

Yukarıdaki gereksinimleri tamamladıysanız, FaceTime birisi için iki seçenek vardır. Bunları her zamanki gibi çağırabilir ve arama başladıktan sonra yandığında FaceTime simgesine dokunabilirsiniz.

Alternatif, iPhone adres defterine göz atmaktır. Bu iOS içine yerleşik bir uygulama veya Mesajlar uygulaması. Aramak istediğiniz kişiyi bulun ve ismine dokunun. Adres defterinde bulunan sayfada küçük bir kamera gibi bir simgeye sahip FaceTime düğmesini seçin.