iPhone XS modellerinin ve Watch Series 4’ün fotoğrafları paylaşıldı!

9to5 Mac, 12 Eylül’de düzenlenecek lansmanda tanıtılacak olan iPhone XS modellerini ve Apple Watch Series 4’ün görselini paylaştı.


Apple’ın yeni akıllı telefonlarını ve Watch Series 4’ü tanıtmasına yalnızca birkaç gün kala, yeni cihazların fotoğrafları sızdırıldı. İsminden de anlaşılabildiği üzere Apple ile alakalı haberler yapan 9to5 Mac, iPhone XS olarak isimlendirilen iki telefonun ve Watch Series 4’ün görselini paylaştı.

iPhone XS Watch Series 4 iPhone XS Watch Series 4

Yeni Apple Watch modelinin beklenildiği üzere daha büyük ekrana sahip olduğu görülebiliyor. Öte yandan yeni iPhone modelleri oldukça kafa karıştırıcı. Apple’ın bu sene üç farklı iPhone modeli tanıtacağı ve bu modeller arasından 6.1 inç ekrana sahip olanın “ucuz iPhone” veya “iPhone 9” olarak isimlendirileceği söyleniyordu. Ancak paylaşılan fotoğrafta 5.8 inç ve 6.5 inç ekran boyutuna sahip iki farklı telefon yer alıyor. İki modelin de XS olarak isimlendirildiği, renk seçenekleri arasında altın renginin de bulunacağı biliniyor.

Fotoğrafların bir hayli gerçekçi göründüğü söylenebilir, ancak iki farklı ekran boyutuna sahip olan XS modelinin ortaya çıkması söylentilerdeki diğer modellerin de (“iPhone X Plus” olarak isimlendirilen model de buna dahil) gerçek olmadığını gösteriyor.

Bu görsellerle birlikte lansman heyecanı doruğa ulaştı. Apple’ın ucuz iPhone modellerini ve yeni amiral gemisini bekleyip göreceğiz.

Kaynak