iphonexsmax-patladi

iPhone Xs Max Gümledi!

Ohio’lu bir iPhone Xs Max kullanıcısı cihazının yandığını belirterek Apple’a serzenişte bulundu.


Ohio’lu iPhone Xs Max kullanıcısının  yaklaşık 1 ay önce aldığı iPhone Xs Max cebindeyken önce yanmaya başladı sonra da gümledi.

Paylayan iphone xs max

Apple ile iletişim kuran Hillard isimli kullanıcı Apple’ın sadece değişim teklif ettiğini, bu yüzden şirkete karşı yasal olarak işlem başlatacacağını söyledi.

Ürünü aldığı Apple mağazasına getiren Hillard, Apple yetkililerinin ilgi ve diğer konularda da  yetersiz olduklarını belirtti.

“Mağazaya gittim. Yaklaşık 20 dakika müşteri temsilcisiyle konuştuktan sonra zorla sim kartımı çıkarabildi. Bu ürünü güvenlik ekibimize göstermem gerekiyor deyip arka odaya gitti ve yaklaşık 40 dakika boyunca geri gelmedi. Bu süreç yaşanırken beni kimse bilgilendirmedi.

Sonunda bir yetkili bulup telefonuma neler olduğunu sordum. Telefonumu paketlenmiş şekilde getirdiler. Bunu Apple Mühendislik Bölümüne göndermemiz gerekiyor yoksa değişim telefonu alamazsınız dediler. Bana başka seçenek bırakmadan telefonu göndermek istediler. Peki yanan kıyafetlerim için neler yapacaksınız diye sorduğumda telefonu göndermeden onlara da bir şey yapamayız dediler. Dükkan kapanmadan bir saat önce elimde yanmış bir telefonla dükkandan çıktım. Apple’ın müşteri memnuniyetini hiç önemsemediğini düşünüyorum”

Bu olayın sonucu ise henüz bilinmiyor, ancak Apple’ın başı biraz ağrıyacak gibi gözüküyor.