iPhone Xin RAM miktari ve Pil detaylari ortaya cikti

iPhone X’in RAM miktarı ve Pil detayları ortaya çıktı

Apple’ın yeni iPhone’larının pil kapasiteleri her ne kadar gizli tutulmaya çalışılsa bile iPhone X’in RAM bilgileri ve pil detayları kısa süre önce gün yüzüne çıktı!

Apple’ın yeni telefonları kısa süre önce Apple tarafınca tanıtılmıştı. Ancak Apple her zamanki gibi sessizliğini korumayı başararak birçok teknik detay hakkında net bir bilgi vermekten uzak kaçmıştı. Fakat Çin merkezli telekom şirketi Tenaa’da görülen iPhone X’in 3GB RAM ve 2,716mAh batarya kapasitesi olduğu doğrulandı.

Doğrulanan bilgilere göre yeni iPhone X‘in 3GB RAM ile gelerek iPhone 8‘den RAM konusunda bir farkı olmadığını gösteriyor. Çünkü iPhone 8’de 3GB RAM ile geliyor. Android telefonlara bakarsak eğer, son zamanlarda 4 GB RAM’den aşağı kalan bir akıllı telefon artık çıkmıyor gibi. Yinede optimizasyon ve performans adına daha önceki cihazlar gibiyse eğer, pek fazla endişelenmenize gerek yok gibi duruyor.

iPhone X’in bataryası iPhone 8’den sadece 25mAh Fazla!

iPhone X’in bataryası yukarıda söylediğimiz gibi 2,716mAh olarak geliyor ve detaylı düşünüldüğünde iPhone 8’in 2,691mAh kapasitesinden sadece 25mAh fazla.

iPhone 7 Plus modelinin ise 2,900mAh pil kapasitesi olması oldukça garip. Beklenen verilere göre iPhone X’in 3,000 mAh olması bekleniyordu. Yinede Apple’ın açıklamalarına göre iPhone 7’ye göre 2 saat daha fazla kullanım sunuyor.