iPhone XI 1

iPhone XI Render Görüntüleri Çok Beğenilmedi

Apple iPhone XI gerçekten çok çirkin görünüyor mu? İPhone XI modeli gerçekten böyle bir kameraya mı sahip olacak? İPhone XI hakkındaki söylentiler artıyor. İddiaya göre, iPhone XI Apple, kare kamera modülünün arkasına yerleştirilmiş üçlü bir kamera alıyor.

iPhone XI Üçlü Kamera

Apple’ın bu yıl iPhone XI’sini harcayacağı üçlü ana kamera hakkındaki söylentiler ve spekülasyonlar yoğunlaşıyor. Muhtemelen üçlü bir kamera olarak tasarlanan iPhone XI’nin arka kamerası için bir kare kamera modülü öneren kalıpların ortaya çıkmasından sonra, şimdi sahte iPhone XI render ve iPhone XI’nin üçlü kamerası gibi 360 derecelik bir video ortaya çıkardı.

iPhone XI

iPhone XI Özellikleri

Apple iPhone XI akıllı telefonunun son tasarımını göstermesiyle ilk kez 5K-Renderbilder ve 360 ​​derecelik bir videoda bir tweet sunuyor. Bu bilgilerin doğru olduğu ortaya çıkarsa, iPhone XI aslında Apple telefonunun arka tarafında yuvarlatılmış köşeleri olan çıkıntılı bir kare olarak görülebilen görsel olarak çarpıcı bir kamera ortaya çıkmış olacak.

Forbes göre; Apple’ın yeni iPhone’u çılgın bir tasarım ve estetik olarak kabus olduğunu söyledi. iPhone XI’nin arkasındaki kamera karesi, LED flaş ve mikrofon dahil bir Triplecam için yer sunması gerektiğini söyledi.